• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Marcão (Marcos Do Nascimento Teixeira)

Puanları 0
Çözümler 0
@Yasin Yıldırım
Galatasarayımız 22 yaşındaki Brezilya defans oyuncusu Marcos do Nascimento Teixeira (Marcão)'yu renklerine bağladı. Oyuncumuza parçalı forma altında başarılar diliyoruz.

Hatirladigim kadariyla en son sol ayakli stoperimiz Hakan Baltaydi oda devsirme bir Stoperdi...
Yani yillar sonra sol ayakli origin bir stoper kadromuza kattik sonunda, icimde cok iyi bir his var

Ve bu macta nekadar dogru bi yatirim oldugunu gördük.
Marcaonun ayaklari Serdardan 5 gömlek felan üstün

Sol ayaklı olması çok büyük artı. Defansta daha iyi oyun kurabiliyoruz. Bu maç özelinde beğendim ancak kesinlikle Ankaragücü test edilecek bir takım değil. Asıl sınavları Kasımpaşa, Başakşehir gibi maçlarda verecek.

Ve bu macta nekadar dogru bi yatirim oldugunu gördük.
Marcaonun ayaklari Serdardan 5 gömlek felan üstün

Serdar kardeşim iyi oynadı bugün Marcao sol ayaklı stoper defanstan top çıkarken takımı ne kadar rahatlattığı görüldü ancak bu maç baz alınmamalı haftaya oynanacak Göztepe maçı değerlendirme yapmak daha iyi olacaktır.

Solak stoper. Dünyada nesli tükenmekte galiba bunların ne zamandır almıyorduk. Bir kaç zor maçta görmeden yorum yapmak istemiyorum.

Marcao, Maiconun yari fiyatina geldi yasi daha 22....

Bazilarina kalsa adam cöptü, portekizin son sirasi takimindan stopermi alinir diyorlardi....aslanim böyle devam et

Geldiğinden beri aslanlar gibi oynuyor. Hatta bu maçlarda MVP adayım kendisi lakin Başak, Ts gibi hücum silahları fazla olan takımlara karşı görmek lazım şu an için erken.

Fatih Terim: Scout ekibimizin bize katkısı çok büyük. 2011'de temellerini biz attık. (Marcao'yu) Çok evvelden karar verdik almaya, devre arası değil.

2 maç için değerlendirmek doğru değil ama Marcao'yu bir ben beğenmedim galiba.. Dünkü maçta 3-4 bariz hatası vardı...

22 yaşında ve olgunlaşacaktır.

Ciddi anlamda heyecanlandırıyor beni. Çok daha iyi oynama potansiyeli var gibi sanki. Yaşı da genç. Çok fazla tutamayız elimizde.

Ayağı temiz taş gibi stoper. Scout ekibini tebrik ediyorum.

Bayıldım bu adama. Alınmasında her kimin emeği varsa bravo.

Bu sakar sakiri kim almissa iyi yutturmus bize. El bombasi, bu adamin futboldaki isminin ta kendisi!

Kötü ve formsuz başladı sezona. Bir an önce toparlanması şart.

Gecmis donemde cok elestirdim su bu ama dun oyle bir oyun oynadi ki inanamadim. Defansta neredeyse 0 hata ile bitirdi maci, Attirdigi gol ise yok artik dedirtti. DIlerim bu sekilde devam eder.

Geri