Mehmet Okur

Mehmet Okur, Şubat ayındaki üçlük ortalamasıyla NBA tarihine geçti.


Son dönemdeki başarılı performansını sürdüren Mehmet Okur, Şubat ayında, NBA tarihinin bir ay içinde en çok üç sayı isabetiyle oynayan oyuncusu oldu. Utah Jazz?da gösterdiği başarılı performansla takımının çıkışında büyük pay sahibi olan Okur, Şubat ayında yakaladığı 31'de 21 başarılı performansı 31'de 21 başarılı 3 sayı ve 67.7?lik yüzdeyle 2001 yılında San Antonio forması giyen Steve Smith?in rekorunu kırdı.
 
Benim bildiğim hem Hido'nun hem de Memo'nun Milli Takım'a gelipte yatmaları söz konusu değil. Tanjevic'in oyun sisteminde bu gurur duyduğumuz oyunculara pek yer olmadığı biliniyor ya da Tanjevic'in başka sebepleri var..

Neyse konu zaten bu değil, rekor konusunda tek kelimeyle helal olsun...
 
ben de tebrik ediyorum.. buradan tam donanımlı, full fundemental, size sorunu yaşamayacak bir pivot gönderdik.. gitti raef lafrentz oldu.. aslında pistons ta iken tam böyle değildi ama mormonların arasında kimliğini kaybetti... bence ortada sevinilecek bir durum yok.. pivot diye gönderdiğimiz adam çok üçlük sokuyor diye mi sevineceğiz.. arada bir utah maçına denk gelip izliyoruz. bir kere alçak postta top almaz, bir tane blok yapmaz, smaç yapmaz, turnike atmaz.. bunları yapar da arada bir.. ama üçlük dener..yüksek posttan şu atar.. hücum anlamında başka bir numarası da kalmadı zaten.. maç başına aldığı hücum ribaundu 1.. ribaund ortalaması 10 değil, blok ortalaması 1 değil.. bu nasıl uzun oyuncu..% 46 ile üçlük atıyormuş.. ne yapalım..

bence mehmet için üzülmeliyiz.. kendisini, ailesini, yakınlarını kurtardı ama türk basketbolu kaybetti.. türk olmasından dolayı duyduğumuz sempati olmasa en sevmediğim oyuncular sıralamasına tepeden girerdi:) bi de fenerli.. acaba sevmesem mi :)
 

Üst