Mert Uyguç'a saldırı {Geçmiş Olsun Kaptan}

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı oyuncularımızdan Mert Uyguç, 24 Mart Perşembe günü, uğradığı saldırı sonucu ağır yaralandı. Oyuncumuz, düzenlenen takım yemeğine katılmak üzere arabasıyla seyir halindeyken farklı bir araba tarafından yolu kesilerek, araç içindekilerin saldırısına uğradı. Bu esnada yüzüne aldığı darbeler sonucu, çenesi kırılan oyuncumuz, Bakırköy Acıbadem Hastanesi’nde ameliyata alındı. Ameliyatı başarıyla sonuçlanan Mert Uyguç’un sağlık durumunun iyi olduğu ancak çalışmalara başlamasının 2 ayı bulacağı öğrenildi. :x :x :x :( :(
 
Olay doğruymuş, tüm takım birlikte yemek yemişler.

5-6 araç arka arkaya gidiyorlarmış Mert arkalardaymış birden önü kesilmiş salıdırya uğramış. Bu olayı Ufuk görünce hemen durup yardıma gitmiş Merti elleirnden almış. Menajerimizin dediğine göre mahallenin çocukları toplanmış biranda.Ama bu sırada sayılarıda 15'e falan çıkmış saldıranların. Daha sonra Mert'i alıp hastaneye götürmüşler.

Geçmiş olsun, kaptan.
 
Geçmişler olsun Kaptan. Dün Bakırköy Acıbadem oyuncularımız dolmuş demekki :( Bu olay sosyolojik olarak incelenmesi gereken birşey. Tahminen gasp olayıdır, yazık yazık ne hallere düştü koca istanbul.
 
Geçmiş olsun kaptan :(

Olayın sebebi nedir acaba. Yoksa kapkaççı veya gaspçımı yine? Türkiyeyi serseriler,eşkiyalar, kenar mahalle bitirimleri ülkesine çevirdiler :evil:
 
Çok büyük geçmiş olsun Mert Uyguç'a...

Eşkiya dünya'ya hükümdar olmuş,
Çekip gidelim, başka bir dünya kuralım,
sadece sevginin gasp edildiği....
 
Üner: "Saldırıyı kınıyoruz.."

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı oyuncusu Mert Uyguç'un uğradığı saldırının yankıları sürüyor.. Takımı Antrenörü Halil Üner, takım olarak çok üzgün olduklarını ve camia olarak saldıyı kınadıklarını söyledi..

Galatasaray Erkekler Basketbol Takımı Antrenörü Halil Üner, çene kemiği kırılan ve yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan oyuncusuna yapılan saldırıyı nefretle kınarken, faillerinin de bir an önce yakalanması dileğinde bulundu.

Konuyla ilgili Basketbol Federasyonu'nun resmi internet sitesine açıklama yapan Üner, bu saldırının takım olarak yaşadıkları son şanssızlık olmasını dilerken, şunları kaydetti:

''Dün akşam saatlerinde takım arkadaşlarıyla birlikte yemeğe gitmekte olan Mert'in aracı konvoyun en arkasındaymış. Trafik içinde Mert diğerlerinden biraz geride kalmış. Bu sırada 4 kişinin içinde bulunduğu bir araba Mert'in yolunu kesmiş ve arabadakiler aşağıya inmiş. Mert de ne olup bittiğini anlamak için arabadan iner inmez, bu 4 şehir eşkiyasının saldırısına uğramış. Mert'in aldığı darbeler ve olayların gelişimi düşünüldüğünde bu talihsiz olayın spontane bir olay olduğuna inanmak gerçekten de güçleşiyor. Neyse ki Mert'in geç kalmasından şüphelenerek geriye dönen Ufuk, olay yerine zamanında varmış ve saldırganların daha da ileriye gitmelerine engel olmuş. Olayı derhal emniyet güçlerine intikal ettirdik. Şu anda soruşturma devam ediyor. İnsanlıkla ilişkisi olmayan bu kişilerin en kısa zamanda bulunacaklarına ve gerekli cezayı alacaklarına inanıyorum. Takım olarak çok üzgünüz. Camia olarak da bu saldırıyı nefretle kınıyoruz.''
 
Lig TV gösterdi. Sonuna yetiştim Turgay Kıran ve Derya Taşdelenler demeç verdi. Bir süre konuşmayacak ve yemek yiyecekmiş :( Gökhan'ı da gördüm arada onun da omzu sargıdaydı. En baştan izleyebilen var mı?
 
Tek kelimeyle yapanlarin ALLAH BELASINI VERSIN !

Umarim arabanin plakasini alabilmislerdir.

Bunu yapnalar belki onun kim oldugunu bilmiyordu.Ama artik eminim ögrenmislerdir.Yaptıgınız isi yarıda bırakmayın,herhangi bir Galatasaray basket macına bekleriz görelim bakalım ne kadar DELİKANLISINIZ !
 
Galatasaraya ve oyuncularımıza uzanan eller kırılsın.Geçmiş olsun kaptan.
 
Bence olay bu kadar basit değil.4 gaspçı bir arabada gidip zengin olduğunu zannettikleri bir adama saldırmaz.Ayrıca böyle evire çevire dövmez.
Herhalde Mert'le kişisel bir sorunları var.Neyse büyük geçmiş olsun.Salonumuz Ahmet Cömert,antrenman sahamız Florya,mabedimiz Ali Sami Yen.Mafya kılıklı soytarılar bu kadar cesaretliyse buyursunlar gelsinler.
 
Hastaneden ilk görüntü

251955185dg.jpg
 

Üst