Moriah Jefferson

Takımımızın formasını en son 2016-17 sezonunda giyen Birleşik Amerikalı oyun kurucu Moriah Jefferson ile bir yıllık yeni sözleşme imzalandı.

2016-17 sezonunda Türkiye Ligi’nde 27 maça çıkan oyuncumuz sezonu 18.9 sayı, 3.5 ribaund, 5.1 asist ve 2 top çalma istatistikleriyle tamamlamıştı. Aynı sezon takımımızın EuroCup Women’da yarı finale çıkmasında büyük rol sahibi olan 24 yaşındaki oyun kurucu 2018-19 sezonunda da sarı kırmızılı formayı giyecek.

Oyuncumuza yeniden hoş geldin der, başarılarla dolu bir sezon dileriz.
 
Bugun itibariyle onumuzdeki sene butcesinin 1 milyon dolari gecmemesi kararlastirilmis durumda. Buda hersey dahil butce. Oyuncu paralarina yaklasik 750000 dolar kalir. Annasmasi devameden Jeferson ve ikna edilip kalirsa Isilin alcagi para zaten ikisinin toplam 500000 dolara yaklasir.
Anil seneye butcemizin maksimum 1 milyon dolar olcagi hesaplaniyo suan. Oda oyuncu butcesi degil toplam butce. 750bini oyunculara kalsa Jefersonun devam eden sozlesmesi ve Isil ile yeni sozlesme imzalanabilirse ikisi toplamda yaklasik 500bin dolara yaklasio zaten.
Martda yazmistim devam etcegini
Not odonem yazdigim paralari dikkatealmayin kurdegisikliginden farkliliklar var
 
Bu yaz WNBA'de 16 maçta 15 dakika ortalaması ile oynamış. 5.4 sayı 2.1 asist 1.3 ribaund. Bir nevi sakatlık sonrası rehabilitasyon olacak Galatasaray macerası.
 
Bir yabancı oyuncuyla neden 2 yıllık sözleşme imzalanır? Hadi imzaladık neden kontratından çıkabilme gibi madde olmaz? Kendisine kızamıyorum çünkü sakatlıktan ötürü eski performansını göstermesi zor lakin böyle bir sözleşme bizden başka nerede var Allah aşkına?
 
Kusura bakmayin cok duz bi bakis acisi. Iyi yabanci buldugumuzda neden uzun sureli sozlesme vermedik diyoruz. Bi sey olunca neden 2 yillik kontrat diyoruz bu adil degil bence. Moriah buraya wnba draftinin 2 numarasi olarak geldi bir kere.
 
Bugün eski günlerine dönüş sinyali verdi.
Böyle devam ederse 2. Kupayı o getirecektir...
Bu kadronun gerçekten kupa alabileceğine inanıyor musunuz? Hedefleri olan ve kariyer beklentisi olan iyi bir koçun bu kadroyla çalışacağına inanıyor musunuz? Ha, kariyerinde en uç noktaya geldiğine inanan ve de üst seviyede takım aidiyeti olan bir koç çalışabilir; ona bir şey diyemem!..
 

Üst