Mostafa Mohamed Ahmed

Kesinlikle katılıyorum. Halil'de yerli olması harici ne var bu kadar anlamıyorum. Mustafa on kat daha iyidir ondan ama bitiriyoruz çocuğu.

Halil iyi koşan, pas istasyonu olmasa da ileride ayağında topu çok tutmadan pas verebilen, dinamik bir oyuncu ancak kendisinde golcü ışığı pek yok. Gol vuruşlarında zayıf, ceza sahası içinde çok etkinliği yok, hava toplarında üstünlüğü yok. Tüm bunlara sahip değilken kendini geliştirebilen yalnızca Burak Yılmaz'ı hatırlıyorum.

Bizde ne yazık ki iyi koşuyor, mücadele ediyor, alalım da en kötü kanat oynatırız mantığı yerleşik olduğu için Halil'i alır kanada çekeriz, sonra da bindirme yapan bek oyuncusuna çizgide pas istasyonu olamıyor, orta açamıyor diye eleştirerek hiçbir şey olamayan bir oyuncu olarak göndeririz. Üzerine bir de arkasında oynayan bek oyuncusu da kötü oynuyor denilerek bu yüzden üstü çizilen adam olur. BJK'da bir şekilde oynatılabilen Babel'in kaç tane sol bek yediği ortada. Problemin Babel olduğunu göremediğimiz sürece daha çok sol bek yetersiz görülür.

Halil uygun maliyetle gelecekse gelsin ama daha getirdiği oyuncuları parlatmak bir yana, onların eski performanslarını vermelerini bile sağlayamayan Fatih Hoca varken buraya gelip aman aman gelişmesini beklemiyorum.
 
İhale bu adama kalmaz umarım günün sonunda. 90 dakika rezil futbol(!) yine unutulacak. Maça yeni girmiş adama penaltı kullandırttılar. Bu takımın neden Selçuk İnan'dan sonra penaltıcısı yok ?
 
Diagne ile kıyaslanıyor filan ama bence Mohamed net daha iyi topçu. Geldiğinde çok formdaydı nasıl kaybedildiği konusunu iyi irdelemek lazım. Çünkü hoca bence kendi elleriyle kaybetti. FT'ye toz kondurmamaya çalışmak için komik duruma düşmemek lazım.
 
Diagne ile kıyaslanıyor filan ama bence Mohamed net daha iyi topçu. Geldiğinde çok formdaydı nasıl kaybedildiği konusunu iyi irdelemek lazım. Çünkü hoca bence kendi elleriyle kaybetti. FT'ye toz kondurmamaya çalışmak için komik duruma düşmemek lazım.
Terim’e toz kondurmamaya calissam en az 5 tane mesajimda kendisini elestirmezdim.Bu adama topa vurmayi da mi Terim unutturdu ? Asil siz olumsuz giden her seyi Terim’e baglayip olumlu olanlari da baska seylere baglayarak komik duruma dusuyorsunuz.
 
Kendisi futbolu bilmiyor.Fundamentali net bir sekilde yetersiz ve hatta yerlerde.Bunu Misir milli takiminda da kanitladi.Butun maclarini izledim Afrika Kupasi’nda.
Ceza sahasi icinde gelen topa asilip vurmakla iyi forvet olunmuyor veya cok guclu olup cok iyi hava topuna cikmakla.Kendisinin oyun bilgisi ve teknigi cok yetersiz.Potansiyeli var diyenle sabaha kadar tartisirim neymis bu potansiyeli diye.Herhangi bir ozelligini on plana cikarabilecek biri var mi ? Kendisinden kazanacagimiz tek bir kurus bile kardir.
 
Mustafa Muhammedin şanssızlığı bizde Ghezzal ve Visca tarzı bir oyuncu ile oynamamasından ve Mısırlı olmasından kaynaklanıyor. Mısır da Salah ve Elneny'den başka oyuncu yok ki. Diğerleri halı saha topçusu kıvamında oyuncular. Zamanla daha iyi olacaktır inşAllah bizde...
 

Üst