Murat Kaya

Guvenemedigim iki oyuncudan biri, bu oyuncular belli bir seviyeyi tutturursa, asıl o zaman takımımız tam anlamıyla iddialı hale gelir.Murat Kaya Erdem Turetken bugun icin sanki ikisi de rotasyona surekli katkı veremeyecek gibi duruyor.
 
Re: #10 Murat Kaya

Murat , Tutku , eski efesli baris la ayni salonda calisiyoruz .

Bugun beraber oynama firsatim oldu , aralarinda mac yaparken falan da izledim , Murat bomba gibi geliyor bu sezona . Artik cok zevk alarak oynuyor gozlerinden okunuyor . Tutku ile karsilastirma sansim oldu , ve gercekten Tutku'dan cok daha iyi oldugunu kanitladi bana .

( Tutku yu ben begenirdim , o yuzden benim icin onemli bir kıstas , yoksa bizim oyuncumuzu baskasiyla kiyaslamanin gereksiz oldugunun farkindayim yanlis anlasilmasin )
 
Re: #10 Murat Kaya

tufanın sakatlığında ona gerçekten çok ihtiyacımız var bence bu sene muratın form grafiği ile takımınki doğru orantıda gidecek
 
Re: #10 Murat Kaya

Çalışmalara en erken başlayan oyuncumuz oldu ve herkes tarafından bu sezon sanki yeni bir transfer yapmışız gözüyle bakılıyor Murat Kaya için. Umarım bu sene geride kalan 2 sezondaki performansının çok çok üstüne çıkacaktır Murat.
 
Re: #10 Murat Kaya

çok iyi bir sezon geçirmesi lazım şutu çok iyi savunması da iyi özellikle isteyince çok iyi savunma yapıyor ama topu kullanma konusunda biraz zayıf bence bu yüzden sürekli bizi korkutuyor onun performansına göre şampiyonluk şansımız artacak bence
 
10 # Murat Kaya

Arkadaşlar murat kaya kaç maçtır sakatlıktan çıkmasına rağmen süre alamıyor bunun nedeni nedir murat kayadan bu sene çok şey bekliyordum .
 
Re: Murat Kaya ????

senelerdir bende içimden soruyorum murat kaya????
 
Re: Murat Kaya ????

Murat İNAL' Alıntı:
Burak şu esnemeyi sakız etme ağzında. Açıkladım sana.. Normaldir yani o rotasyonda.

Adaşını yok yere savunma Murat İnal ;)

Murat KAYA' yı Büyük Kolej günlerinden takip eder ve çok beğenirdim ama o dönemlerin üzerinden yıllar geçmesine ragmen maalesef ki üzerine hiçbir şey koyamadı ve hala yerinde sayıyor. Ha tabi bunun sebeplerini de irdelemek faydalı olacaktır. Forumda her daim eleştirilere maruz kalan bir diğer adaşın Murat OZYER' in oyuncusunun yerinde saymasına katkısı olmuş mudur bilemiyoruz ...
 
Re: Murat Kaya ????

Murat KAYA yı çok eleştirdim zamanında Arda. Şimdi eleştirmek anlamsız sadece. Sakatlıktan çıktı daha yeni. Dediğin ve demediğin faktörleri de sayarsak bakalım Koray hocayla nasıl bir ivme kazanıcak görücez.

Evet bize gelmeden önce nasıl konuştuğunuda net hatırlıyorum.
 
Re: Murat Kaya ????

Seviyorum ama içime her kritik anda ters birşey yapacakmış gibi geliyor.Bu sezon çok kritik an yaşamadı neyseki.Geçen sene Asvel maçında yaptığı geereksiz faul, telekom serisinde kaybettiği top.O da takıma Polat gibi döner umarım.
 
Re: Murat Kaya ????

Burak Barut' Alıntı:
Bjk maçının en kritik yerinde esneyen oyuncudan ben fazla birşey beklemiyorum.
maalesef aynı şeyleri düşünüyorum ayıptır be kardeşim
ben tv den maç izlerken coach gibi ne yapsak bu takım düzelir geri dönüş yapar diye düşünüyorum ama sanırım murat kayanın aklı başka yerlerde
 

Üst