Murat Murathanoğlu - LigTv sorunsalı

Arkadaşlar merhaba,

Bildiğiniz üzere sezona hiç de hayal ettiğimiz gibi başlayamadık.Hem yanlış oyuncu seçimleri hem de coaching hataları sebebiyle de durum pek de iç açıcı gözükmüyor.

Yukarıdaki çok net özetten sonra, biraz da taraftar olarak biz üzerimize düşeni yapıyor muyuz diye sorgulamamız lazım.

Murat Murathanoğlu'na geçen seneki final serisinde yanlı anlatım ve tutumu nedeniyle hem fiziksel hem de sözlü saldırılar yapıldığı hepimizin malumu. Kendisi fiziksel olan ve ailesine yöneltilenler haksız olsa da ; sosyal medya gücüyle elimizden geldiğince kan kusturmamız gerektiğini düşünüyorum.Zira kendisi halen Fenerbahçe avukatlığı yapmaya devam ediyor.Oturduğu koltuğun farkında olmadan maçlarda bir holigan gibi davranıyor.Maçta yaptığı holiganlıkların farkında olup bu sefer ben en iyisi sadece maç sonu yorum yapayım böylece kendimi kontrol ederim diyor,yine kendini tutamıyor.

Öncelikle kulubümüz bu şahsa yönelik hiçbir kınama yazısı geçmedi.Fakat kendisi, CSKA finalinde ufak faullerde bir camış gibi bağırırken, çelme takılan,ana avrat küfürler edilen bir sene önceki Galatasaray - Fenerbahçe maçında 'aaaaa , ne oldu ki ' ben kaçırdım gibi sağır ve dilsizi oynayacak kadar da iyi bir tiyatro oyuncusudur.Amerika'da yaşadığı senelerde öğrendiği ağdalı İngilizce'siyle,karşısında kendine göre kötü İngilizce'li birini oturtup ego tatmini yapacak kadar da basit ve seviyesizdir.

Bu adam senelerdir bize olan düşmanlığını açıkça sergiliyor. Biri çıkıp da 'Dur bakalım Murat Efendi.Sen de kimsin?' demiyor.Ne acı değil mi? Fenerbahçe sahasında yapılan pisliklerin aynısı bizim sahada da ne yazık ki birebir yapılıyor.Fakat her nedense sadece hep biz ceza alıyoruz.Neden çünkü Murat Murathanoğlu ve onun gibilerin algı operasyonu yüzünden.Bakın ne oldu ? Murat Murathanoğlu dün Sinan Güler örneği vererek, Göksenin'i hedef haline getirdi ve bugün Fenerbahçe'de bir açıklama yayınladı ve dün ceza alması gereken Fenerbahçe şuan bir anda mağdur oldu.Bir kez daha tekrar ediyorum,bizim taraftarımız da en az Fenerbahçe'liler kadar her maçta hatalı.Peki Murat efendi,Efes serisinde Sinan Güler'e sadece şampiyon oldular diye tekme tokat tüm salon girenler Galatasaraylı'mıydı ?

Murat Efendi ! Ben kendi adıma hiçbir şekilde fiziksel bir yola başvurmadan, hiçbir şekilde senin ailene ve kutsalına dil sürmeden senin bu tavırlarının bedeli için sosyal medyada elimden gelen herşeyi ama herşeyi yapacağım. Ligtv'ye hergün mail atacağım, gerekirse tüm Galatasaray'lıları organize ederek senin gibi bir holiganın basketbol kariyerinin bitmesi için elimden geleni yapacağım. Siz de katılın dostlar !
 
Murat Murathanoğlu'yla alakalı özellikle bugün gün içerisinde sosyal medyadan ve kulübümüzün resmi sitesinde ki iletişim bölümü aktif hale getirilmiş arkadaşlar oradan konu seçip fikir ve görüşlerinizi yazabilirsiniz. Cuma günü de salonda ligtv yetkililerine (eğer ligtv yayınlarsa) tepkimizi gösterelim. Ayrıca twitter'dan Tufan Ersöz'e de(eski kaptanımız) durumla alakalı görüşlerimizi aktaralım neticede aralarında bu konuyu konuşacaklardır. Murat Murathanoğlu ve Murat Didin ikilisinin bu küstah tavırlarının karşılığını misli katıyla almaları lazım.
 
Murat Murathanoğlu'nın hasta Fenerbahçeli olduğunu medyada herkes bilir. Bir ara öğretmeni Galatasaraylı diye çocuğunu okuldan alma durumu yaşadığını öğrenmiştim zamanında Olay TV'de spor muhabirliği yapmış bir ağabeyimden. Adamın kulüp yorumcusu olması filan tamam ama tutup bizim Avrupa maçlarını anlatması tam faciaydı. Ait olduğu yere gitmişse sevinirim.
 

Üst