• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Murat Özyer Hocamız bugün NTV de...

Puanları 0
Çözümler 0
@Ethem Gürtepe
Galatasaray Cafe Crown Antrenörü Murat Özyer'in konuk olarak katılacağı Yakın Plan Spor, bugün saat 14.15'te NTV'de.

Bilgilendirme teşekkürler... Bu arada NTV'nin spor servisi internet sitesinde takımımız hakkında bir anket var. Herkesin iştirak etmesini ve şampiyonluğa olan inancımızı ortaya koymasını diliyorum...

Anket için: http://www.ntvspor.net/modules/anket/an ... GroupID=68

Başarısız olur diyen kimler acaba :) :) Bizimde soru sorma imkanımız olursa çok güzel olacak.

59 dakika kaldı.

Ankete de tıklayalım. ;)

ankete çökelim arkadaşlar

msnmde online olan 25 kişide kullandı:)

Ben de verdim biraz uğraşınca oy potansiyeli artıyor gerçekten..Birkaç dk içinde 100 kişi oyladı :)

Tam zamanında öğrendim,bilgilendirmne için teşekkürler.

Brain Greene Gönderilmiş...

Briaan Greene olayı biraz beni şok etti,tam gönderilmemiş,geri gelebilir.

brian green i göndermişiz :s

Yerine bir 3 numara alınırsa şok olmak yersiz olur bence..Heyecanlı bir bekleyiş daha mı olacak acaba :)

Erdem Yazıcı' Alıntı:
ya bu programın gece tekrarı verilcekmi ya??
arkadaşlar sizden bi küçük ricam var cümlelerimize " ya " ile başlayıp "ya " ile bitirmemeye çalışalım, ne dersiniz. benim iyiden iyiye dikkatimi çekmeye başladı özellikle genç arkadaylarımızın bu takı sı. okurken banamı batıyor bitek yoksa genelde bu yorumdamı merak ettim.bitek bensem beni içeriye tıkın kombinemi murat cantaş a verin ... :?

İyi haber
Bir transfer daha gerçekleşecekmiş Türkiye Kupası başlamadan getirmek istiyorlarmış

Ama transfer içeriye yapılacakmış :)

Geri