Kendisini zerre sevmem, tez zamanda gitsin de kurtulalım, fakat hoca konusunda ben de ''haksız olmadığını'' düşünenlerdenim. Dün mesela ''Fatih hoca ile devam etmeyi düşünmüyoruz'' cümlesine bile sosyal medyada ''sen kimsin ulan Fatih hocamızla devam etmeyeceksin, asıl o senle devam etmez, hadsiz'' vs. buraya yazamayacağım çok ağır küfürler, laflar söylenmiş. Bu gidişat çok tehlikeli bir gidişat, nelere sebep olduğunu zaten milletçe görüyoruz da lafı saptırmak istemiyorum. Yani adam Nzonzi, Falcao, Lemina, Onyekuru, Mohamed, Marcao vs isimleri alıp Fatih hocayla poz verirken ''süper başkan'' diye tapılıyor, en ufak bir farklı fikir beyan ettiğinde ''hain defol git'' oluyor. Aysal suçlu oldu, Dursun suçlu oldu, Cengiz suçlu oldu vs herkes kabahatli ama hocamız kesinlikle tertemiz. Özellikle dün, hocanın geçen hafta yaptığı basın açıklmasında ''içerideki düşmanlara karşı savaştık'' kısmından dert yandı Mustafa Cengiz. ''düşman dediği biz miyiz'' tarzında serzenişte bulundu. Ki haksız da değil.
Ben de Fenerliler gibi sürekli aynı isimlerle aynı cendere içinde dönüp durmaktan sıkıldım. Aziz Yıldırım'ın sevdiğim bir sözü vardır ''Herkes gider Fenerbahçe kalır, kimse Fenerbahçe'den büyük değildir''. Yani kimse Galatasaray isminden büyük değildir, herkes gidici. Bu kadar körü körüne bağlılık kim olursa olsun tehlikeli.
Söylediği bazı sözlerin saçmalığına gelirsek de; adam ciddi tedavi görüyor, dış görünüşü bile iyi sinyaller vermiyor ki söyledikleri nasıl mantıklı olsun.