Mustafa Sarp

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
MUSTAFA SARP : BABADAN GALATASARAYLIYIM
Haberi yazdırın 03 Haziran 2009 15:00


79195_2_090603150052.jpg


Galatasaray'ın Bursaspor'dan 3 yıllık sözleşme ile kadrosuna kattığı Mustafa Sarp, Galatasaray formasını sırtına geçirerek Lig Tv'ye çok özel açıklamalarda bulundu.

Çiçeği burnunda Galatasaraylı Mustafa Sarp "Çocukluğunda hangi tutuyordun?" sorusuna "Bununla ilgili yorum yapmak istemiyorum. Yakın zamanda çevremdeki insanlardan bunu öğrenirsiniz zaten. Ama şu kadar bir şey söylemek istiyorum size, Bursaspor'a transfer olduğumda Four-Four-Two dergisine bir röportaj vermiştim. Futbol sevgimin nereden geldiğini sormuşlardı. Ben de cevap olarak onlara babamdan demiştim. Çünkü benim babam gençliğinde Diyarbakır'dan İstanbul'a hem ekmek parasını kazanmak hem de Galatasaray'ı canlı canlı izlemek için gelmiş. Böyle bir babanın oğlu sizce hangi takımlı olabilir. Mesela UEFA Kupası alındığında ağlamıştım. Zaten kim ağlamamıştı ki?" şeklinde cevap verdi.

Mustafa Sarp ayrıca "Bu formayı giymek bu takımı tutan ve futbolcu olan herkesin rüyasıdır. Yıllarca bunun için uğraşırsınız. Ve sonuçta bu forma herkese nasip olmaz. 3 yıllık ön protokol imzaladık Galatasaray'la. Federasyonun resmi transfer tarihi olan 8 Haziran'da da resmi imza atılacak inşallah.

Yıllarca televizyondan izlediğim, Avrupa tarafından "Cehennem" adı verilmiş stadımıza ve taraftarımızın önüne çıkmak, kazanılacak başarılarda pay sahibi olmak istiyorum.

Galatasaray ligin en kaliteli kadrosuna sahip.Yerli oyuncuları olsun, yabancıları olsun. Ben Galatasaray ile anlaştığım için ya da üzerimde bu forma var diye bunları söylemiyorum, bu yanlış anlaşılmasın lütfen. Zaten bu forma hak etmeyen kimseye teslim edilmez. Bu yüzden de o kadroda olan her futbolcu çok iyi futbolcudur" diyerek sözlerini noktaladı.

79195_3_090603150052.jpg
 
Re: Hoş Geldin Mustafa Sarp

İlk 11'de şans bulması zor. Hem Mehmet Topal, Barış gibi oyuncular yüzünden hem de o bölgeye muhtemel alınacak oyuncu yüzünden. Ancak rotasyonda bize genişlik sağlayabilecek bir oyuncu. Kapasitesini bilerek oynayan oyuna sertlik ve agresiflik katabilen işin savunma tarafını iyi becerebilen bir oyuncu.

Hoşgeldin Mustafa. Umarım bu forma altında güzel günler geçirir ve başarılar yaşarsın.
 
Re: Hoş Geldin Mustafa Sarp

Her iki taraf adına da hayırlı olur umarım. Sakatlıklar işimizi zorlaştırıyor uzun lig maratonunda ve Avrupa liginde geniş kadroya ihtiyacımız olacak bunu düşünerek atılmış güzel bir adım.
 
Re: Hoş Geldin Mustafa Sarp

Ayhan'ın iyi bir yedeği olur.Mücadele eder ancak kapalı Türk takımlarına karşı ne derece başarılı olur merak ediyorum.
Ha Barış'tan daha yetenekli olduğunu düşünüyorum hiç değilse Barış'a gelen pozisyonlar ve şut imkanları ona gelse ligi 7-10 gol arası bitirebilir.
 
Re: Hoş Geldin Mustafa Sarp

görüntü olarak rotasyon oyuncusu olarak imza attı fakat gelecek günler ne getirir bilinmez örnek verirsek linderoth un sakatlığı sırasında mehmet topal öyle bi patlama yaptı everton tottenham sevilla gibi kuluplerin listesine girmiştir belki de m.topal olası yurtdışı transferinden imza atmış olabilir başarılar mustafa sarp'a..........
 
Re: Hoş Geldin Mustafa Sarp

mustafa sarp kulübümüze hoş geldin.inşallah takımda kalıcı ve başarılı olursun.sakatlanmadan kazasız belasız bir sezon geçirirsin inşallah.
 
Re: Hoş Geldin Mustafa Sarp

Sonunda Mustafa ismini taşıyan bir oyuncu geldi şu klübe. :)

Alıcı gözüyle pek izlediğimi söyleyemem.Genel kanı savaşçılığı ve fizik gücü.Keşke 2-3 yaş daha küçük olsaydı, saydığımız özellikleri daha uzun süre sergileyebilirdi.Gerçi Ayhan'ın 30'undan sonra açıldığını düşünürsek o kadar da kötümser olmamak lazım .

Daha yakından takip eden arkadaşlardan M.Sarp için bir analiz bekliyoruz.
 
Re: Hoş Geldin Mustafa Sarp

Kapasitesi belli bir oyuncu olduğundan dolayı başarılı olup formayı kazanması kendi performansına bağlı..Zaman gösterecektir her şeyi..
 
Re: Hoş Geldin Mustafa Sarp

Mustafa Bursaspor maçlarını izlediğimde hep bizde olmasını istediğim bir oyuncuydu.Bize gol de atmıştı galiba.Fizik kapasitesi üst düzey bir oyuncu.Orta sahanın yükünü çekebilir bu sene.

Hoşgeldin Mustafa Sarp.Senin gibi Galatasaray'lılara ihtiyacımız var.
 
Re: Hoş Geldin Mustafa Sarp

Mustafa Sarp agresif ve sert oynayan şutları iyi olan bir oyuncu.Umarım takıma faydalı olur.Bu arada takımımızdaki ön libero sayısıda gittikçe artıyor.Şuanda takımda 6 ön libero var.(Ayhan,Topal,M.Güven,Linderoth,Barış,M.Sarp)Üstelik basında birde yabancı ön libero alacağımız konuşuluyor(Biglia,Emana vs...)Yabancı hakkını başka mevkilere kullanmalıyız.Takımda bu kadar ön libero varken bir tane daha almak mantıklı değil.
 
Re: Hoş Geldin Mustafa Sarp

Linderoth diye bir adam mı var takımımızda? Ben niye hiç oynarken görmedim :roll: :)

Mustafa Sarp'a hoşgeldin diyorum. Fena bir oyuncu değil umarım başarılı olur.
 

Üst