Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
geriye 8 maçları kalmışken dallas, phoenix in 4 maç önünde.. artık phoenix in yakalaması çok zor.. bizi shaq ve nash siz bir play-off bekliyor.. phoenix de steve kerr ün yaptığı hatalar kitap olur.. dallas da bozuk ve üste doğru bir adım atamazlarsa ilk turda lakers ın şefkatli kollarına gidecekler.. işleri zor..haftaya çarşamba oynayacakları utah maçları finalleri olacak..
Dallas playoff biletini kaptı!
NBA'de pazar sabaha karşı oynanan karşılaşmada Dallas Mavericks ve Phoenix Suns batı playoff'nun son biletini almak için American Airlines Center'da karşı karşıya geldi. Oldukça zevkli ve skorlu geçen karşılaşmayı Dallas 140-116 kazandı ve playoff biletini kaptı.
Dallas Dallas Mavericks'te Jason Kidd 19 sayı, 20 asist, 4 ribaundluk performansı ile galibiyette büyük rol oynarken Dirk Nowitzki 28 sayı, 4 asistlik performansı ile sahanın en skorer ismi oldu. Dallas'ta Josh Howard 24 sayı 4 ribaund ve benchten gelen Jason Terry 18 sayı, 4 ribaundluk performansları ile galibiyete katkıda bulunan diğer isimler oldular.
Bu mağlubiyetle playoff şansını yitiren konuk ekip Phoenix Suns'ta ise benchten gelen isim Leandro Barbosa 24 sayı, 3 asist, 2 ribaundluk performansı ile takımı adına en skorer isim olurken Grant Hill 23 sayı, 6 ribaund, Shaquille O'Neal 14 sayı, 7 ribaund, 3 asistlik performansla mücadele ettiler.
Ben SAS - Utah maçını izleyecektim ama tam o sıralarda beni bir öksürük krizi tutunca biraz kötü oldum izlemedim. Ama SAS kazanmış ve Memo'da iyi performans göstermiş yani istediğim olmuş..