• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

NBA'deki Oyun Kuruculardan Hangisi Galatasaray'a Gelsin?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emre91
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Valla Kobe bu sene NBA'de 80 attıysa bize bir 120 rahat görür herhalde :D

tek favorim nash tahminim 30 sayıyla oynar.nba asist manyağı bir adam burda bizimkilere bile sayı attırır :D :D :D

Dirk Nowitski ;) sarışın adam Galatasaray forması acaip karizma olurr :atki

GS_Forever' Alıntı:
Valla Kobe bu sene NBA'de 80 attıysa bize bir 120 rahat görür herhalde :D
sadece okadarmi :hi
bnimde favori adamlarim nash ve kobe dir

Sezon başlasın artık millet ne konuşacağını şaşırdı :D
Ama ille biri gelecekse ve 1 numara olacaksa Kidd gelsin tabiki ;)
Hayal kurmak bedava nasılolsa :D

the51state' Alıntı:
BEN WALLACE nin gelmesini isterim...

Galiba karıştırdın Ben Wallace'ın pozisyonu 5 numara topicin konusu ; NBA'deki 1 numara oyuncularından hangisini GS'ye istersiniz? ama Big Ben'in karizması ve saçları 1 numara :okey

abi kidd gelsin ya
arkkadaşlar para toplayalım aramızda
njn yönetimiyle anlaşalım 1 yıl kiralayalım

00-Gilbert Arenas daha ötesi yok ki !!!

kevin garnett gelsin hem ribauntta hem sayıda etkili en azından bizdede bi şampiyonluğu olmuş olur,minesotada böyle bir imkanı yok garibin :kop :kop :hi

cafe crown dan gelen parayla power forvete nowitski,point guarda da wade i alalım. :) :) :D

dwight howard ve ben wallace gelsin
dış oyuncu olarak da göker abi ,bn,biglion,saygın abi,önder abi,burak,nowitzki filan oynarız ya

denizz' Alıntı:
dış oyuncu olarak da göker abi ,bn,biglion,saygın abi,önder abi,burak,nowitzki filan oynarız ya
öyle olsun be. insan beni de alır. hem iyi bi dış oyuncuyumdur yani. herkesi almışsın bari beni de alsaydın :)

takıma forumdan adam alma mevzusu varsa 4 numaraya ben gelirim :D

emregs' Alıntı:
denizz' Alıntı:
öyle olsun be. insan beni de alır. hem iyi bi dış oyuncuyumdur yani. herkesi almışsın bari beni de alsaydın :)
emre seni yıldızlara aldım

denizz' Alıntı:
emregs' Alıntı:
denizz' Alıntı:
emre seni yıldızlara aldım
ooooo bak bu daha iyi. eyvallah Deniz kardeşim saolasın yıldız takımda bana da bi yer ayırdığın için. verdiğin göreve layık olmaya çalışacağım :)

Steve Nash gelsin
seviyorum adamı
gerçi kafayı kazıtmış imaj gitmiş ama olsun :shock: :D

Geri