Ne Dediler?

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 1178
  • Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 1178

Misafir
Forumda böyle bir başlık olmaması büyük bir eksiklik.

''Kurayı Türk arkadaşlarım ile izledik. Hepimiz bizim grubumuza Galatasaray'ın gelmesini istedik ama olmadı. Ben fanatik Galatasaray taraftarı olarak onlara karşı oynamayı hayal ediyorum. Umarım bu diğer kuralarda gerçekleşir''

David Alaba
 
"55 yıllık hayatımda ilk kez bir insan avına şahit oldum. 55 yaşındayım, olgun bir insanım. Bunlarla başa çıkabilirim, bununla yaşayabilirim, Bir şekilde hayatta kalabilirim. Bu durumla başa çıkamayanlar, oyuncular."

"Bu akşam Londra'ya gideceğim. Eğer yarın orada yağmur yağarsa, bu benim suçum. Eğer Brexit'le alakalı bir problem yaşanırsa, bu da benim suçum."

Jose Mourinho
 
Tanrıya şükürler olsun ki, Türk futbolunun kanseri istifa etti.

Felipe Melo
 
''Başakşehir’in oyunu on numara oyun ama Galatasaray’ın hikayesi, yarışmacılığı, tecrübesi var. Fenerbahçe ve Beşiktaş, mükemmel oyunlarla şampiyon oluyorlar. Galatasaray ortalama oynarken bile şampiyon oluyor.''

Mehmet Demirkol
 
"Fatih Terim’in aldığı ceza çok. ya 1 maç, ya da para cezası olmalıydı. Bu cezanın iki açıklaması var; ya ‘biz Fatih Terim’e uyuzuz” ya da ‘göreve yeni geldik göz korkutuyoruz.’ Göreceğiz, bundan sonraki cezalarda eyyam görürsem, çok ağır eleştiririm."

Serdar Ali Çelikler
 
"Fenerbahçe’nin de a milli takımın da en büyük sıkıntısı emre Belözoğlu oyunudur. Oyun böyle oynanmıyor artık."

Cem Dizdar
 
Süheyl Batum: “Ben Fatih Terim'e sahip çıkınca bana 'fetösaraylı' diye yazdılar. Ben de 'Siz bizi 2011'de Türk Ordusu'nun yarısı hapse atılırken FETÖcülerle halı saha maçı yapanlarla mı karıştırdınız?' dedim.”
 
“Fatih Terim ile bir gün çalışmak isterim. Neden olmasın?”

“Fatih Terim'i anlatmaya gerek yok. gittiği her yerde belli bir otoritesi olan, sevilen ve herkesin saygı duyması gereken bir teknik adam.”

Angel Di Maria
 
"fatih terim‘in, “biz bitti demeden bitmez” alışkanlığı güncelliğini korudu. fatih hoca, umudun “entübe hasta” kadar az olduğu dönemlerde bile “bitti” demedi. demek ki bir bildiği vardı, pes etmedi."

"g.saray mucizeyi gerçeğe dönüştürmeye yarım adım kalmışken bu fırsatı tepmez. malatya‘yı “ham” yapar. farkı arar ve büyük ihtimal yakalar. fatih hoca başka ihtimale izin vermez. beşiktaş‘ın son maça önde girdiği maratonda ipi galatasaray göğüsler gibi görünüyor."

şansal büyüka
 

Üst