• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Nedir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Yarın sabah 10'da edirneye gidecek olmaktır ve sırf otobüste uyuyabilmek için geceyi uyumadan geçirmektir.
( Uykuya yenilmiyorum be =) )

yıllık 3 milyon euro alan bonservisine 18 milyon euro ödeyen birinin maç başına 0.2 gol attığını görüp kendi takımında ki 4 milyon euro bonservisle alınan yıllık 2 milyon euro alan oyuncunun maç başına neredeyse 1 gol atmasıdır.
NOT:Herşey rakam değil ismi lazım değil her kötü gidişatda "takımda uzun süre kalacağımı sanmıyorum" derken bizim ismi lazım değilin Türk oyuncularla saramş dolaş olmasıdır.

Ligimizde çok büyük(!) 10 numaralı futbolcuların yapabilecekleri en iyi işin, Lincoln'ün maçlarda valizini taşıyabilmek, onun ayakkabılarını silmek olduğunun farkına varabilmiş olmalarıdır...(kuşkum yok)

Müge Erdem'den telefon alıp onun ne kadar mükemmel bir insan olduğunu 3492424. kez anlamaktır.

Tek kurşun atmadan 90.000 şehit vermektir...
Sarıkamıştır.

Dipnot : Aşağıdaki linkte Sarıkamış Dağlar'nı 3 boyutlu olarak görebilirsiniz.
Gerçekten güzel dizayn edilmiş.

http://www.360tr.com/sarikamis/

gıcık olmaktır

Geçen seneki fb basketbol maçının özetini izlerken birden Cem abiyi (Güvener) görmektir.

Karıştırmış olabilirim.Benim gibi fazla yazmasada zaman buldukça girdiğini biliyorum.

saçmalamak istediğimde rahatça saçmalayabilmektir..

Yılmaz Yıldırım' Alıntı:
Geçen seneki fb basketbol maçının özetini izlerken birden Cem abiyi (Güvener) görmektir.

Karıştırmış olabilirim.Benim gibi fazla yazmasada zaman buldukça girdiğini biliyorum.
O dur diye bilgi vermektir.

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
[quote="Yılmaz Yıldırım":241lwrpr]Geçen seneki fb basketbol maçının özetini izlerken birden Cem abiyi (Güvener) görmektir.

O dur diye bilgi vermektir.[/quote:241lwrpr]

Kendisini tekrar görmek istemektir. :)

Can sıkıntısını gidermek için izlediğin filmin(Döngel Karhanesi) son 1 dakikasında tuttuğun basketbol takımının antrenörünü(Koray MİNCİNÖZLÜ) komutan rolünde görmektir. :)

karnının ağrımasıdır.

Finallerin yaklaşmasını acı gözle izlemektir...

Emre Doğan' Alıntı:
Finallerin yaklaşmasını acı gözle izlemektir...

Korkma, acımayacak...
Tesellisidir. :)

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Emre Doğan":2tlote8d]Finallerin yaklaşmasını acı gözle izlemektir...

Korkma, acımayacak...
Tesellisidir. :)[/quote:2tlote8d]

Ve korkumun daha da artmasıdır :)

Pazarı beklemektir..
Destan yazmayı istemektir..
Geleneğe devam etmektir..

Sakin olabilmektir gerektiğinde...

rahatça uyuyabilsin diye, mesaj atmamaktır...

Geri