Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Teşekkür ederim Gazanfer.Gazanfer Tosun' Alıntı:Nice yıllara...
Teşekkürler Berkan, umarım herkesin dilekleri gerçekleşir..Berkan Karadurmuş' Alıntı:Barış Abi doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşında bütün dileklerinin gerçekleşmesi dileğiyle...
Eyvallah Onur, umarım dünya ve ülkemiz "barış" içerisinde yaşar..Onur BALCI' Alıntı:Mutlu yıllar Barış.
Yeni yılda, her zamankinden daha çok "barış"lı günler diliyorum.
Teşekkürler Arda..Arda Öztürk' Alıntı:Mutlu ve Sağlıklı yıllar Barış.
Sağol Kaan, teşekkür ederim..Kaan Çağdur' Alıntı:Doğum günün kutlu olsun Barış Abi
Teşekkür ederim Aslı, umarım hep birlikte bol şampiyonlu seneler geçiririz..Aslı Neferoğlu' Alıntı:İyi ki doğdun nice yıllara Barış![]()
Umarım camiamızın şampiyonluklarıyla dolu nice nice sarı-kırmızı seneler yaşarsınMutlu yıllar !...
Estağfurullah Yunus, ne kusuru.Yunus Taylan' Alıntı:Daha yeni farkettim. İçinde sen de mi vardın Barış abi? Hiç gözüme çarpmadı.
Kusura bakma. Doğum günün kutlu olsun.Mutlu yıllar..
Eyvallah Burak, iyi dileklerin için teşekkür ederim.Burak Ceyhan' Alıntı:Yeni bir yıla,yeni bir yaşa başlangıç yaparken umarım içerisinde negatif durumların bulunmadığı bir sayfa açar,mutlu,sağlıklı,başarılı bir yıl geçirirsin.
Herşey gönlünce olsun yoldaşNice senelere...
Eyvallah Bayram, çok teşekkür ederim..Bayram Kurtulmuş' Alıntı:iyiki doğdun Barış kardeş,doğum günün kutlu olsun
Teşekkür ederim Emin, sağolasın.Emin Doğanca' Alıntı:Hepinizin doğum gününü yürekten kutluyorum.