Nicolo Zaniolo

Elemanın sol ayağı inanılmaz kuvvetli ve teknik. Sneijder'den sonra bu kadar koordinatlı ve tehlikeli vuran biri pek aklıma gelmiyor. Sırf şu özelliği için bile inanılmaz fark yaratıyor. Isınıp devirini almaya devam ederse uzun maratonda kimse tutamaz Zaniolo'yu.
 
Nicolo Zaniolo 1 sezon daha kalmak istediğini Yönetime iletti. GS ile Şampiyonlar Ligi oynamak istiyor. Çok yüksek teklif gelir ve GS dikkate alırsa görüşecek anca kendi talebi şuan yok.
 
Önümüzdeki yıl çok daha faydalı olacak ayrıca şampiyonlar liginin de etkisiyle sonraki sezon iyi paraya satabilecegimiz klas bir oyuncu
 
Son düzenleme:
Gs kariyerinin gidişini sneijdere çok benzetiyorum. Sneijder italyadan gelirken mutsuz, uzun süredir oynamamıştı ce ilk yarım sezonunda 4 G- 1 A yapmıştı sanırım. Zaniolo da ilk yarım sezonunda 5 G-0 A ile oynadı. Sneijder sonraki 4 sezonda efsane olmuştu.

Zaniolo belki sneijder kadar kalamayacak ama ı da ayrılırken efsane olarak ayrılacak
 
Zaniolo 1 sene daha kalmali seneye 35'e gitmeli. Muthis bir oyuncu. Ayni Ribery gibi yillar boyu arayacagiz kendisini. Zaniolo bir Milan.Bayern,PSG arasinda gider gelir...
 
Forvet alana kadar 2.santrfor olarak oynatmak daha mantıklı. Fenerbahçe maçı göz boyadı biraz iyi de oldu ama riskler barındırıyor 1.90 boy iri gövde hücum faule yatkın bir oyun tarzı.
Rashica gelirse sağ açık sol açık 10 numara oynayabiliyor savunması oyun zekası pası gol becerisi iyi Rashica 'nın ve bence Morutan da denenmeli 10 numara ve sağ sol açıkta.
Yani Zaniolo 'nun kanat yerine 2.forvet rolünde oynaması mantıklı. İyi teklif gelirse 25 ve üstü satılmalı. Geçen seneki takımda henüz oturmuş bir rolü yok. O paraya ihtiyacımız var. Boey daha hayati bizim için.
 
A plana dahil olmadan para kazandırarak gitmesi bence bizim için daha iyi oldu, mental problemleri olduğu belli burada da maç içi aksiyonlarından anlıyorduk ama fizik-yetenek denkleminde muazzam bir isim ki potansiyelini Premier Lig'de gösterecektir.
 
Solda Zaha, Sagda Tete, Forvet Icardi.

Bu üclü cok can yakar, kapanan takimlara karsi isimis cok kolaylasir, ayrica Sampiyonlar Liginde Kontra Ataktan bir cok posizyon yakaliriz
 
Twitter'da konuşulduğu gibiyse iyi bir anlaşma yapıldığını düşünüyorum. Yüksek kiralama bedeli ile gitmesi satıştaki kardan Roma'ya verilecek payı da azaltıyor.

Villa 22.5'luk opsiyonu kullanırsa Roma'ya verilecek miktar 6-7 milyon euro üzerinden hesaplanacak.

Olur da Villa opsiyonu almazsa bile 7 milyon euro civarı kiralık bedel ve 3 milyon civarı olan oyuncu maaşını da ödemeyeceğimiz düşünülürse oyuncunun maliyetinin yarısından fazlasını çıkarmış olacağız. Zaniolo'nun bize maliyeti 6-7 milyon euroya kadar düşmüş olacak ve Premier Lig görüp geri gelecek
 
Hocam mental problemleri olduğunu tam olarak hangi aksiyonlardan anladınız, bilmediğimden soruyorum. Ben fizik olarak bir uyuşmazlığı olduğunu düşünüyorum oyunuyla. Oynamaya çalıştığı, planladığı şey güzel ama iyi bir fiziğe sahip olması onu kontrol etmesini zorlaştırıyordu rakibin küçük adamlarıyla eşleşmelerinde. Bu sebeple çok hücum faul yapıyordu istemeden.
 

Üst