Nilay Yiğit

Aslı Neferoğlu' Alıntı:
@ Ayşegül
Haklısın elbette onun işi sayı üretmek değil ama bu kadarı da biraz fazla değil mi? Eğer bizim takıma Işıl'ın alternatifi olarak alınıyorsa biraz daha katkı yapması gerekir diye düşünüyorum.Tecrübeli bir oyuncu diye ses çıkarmak istemiyorum.Ama mağlum takımımız şu an çok eksik; yabancılarımız, yok Işıl yok!Bu durumda da iş tecrübeli yerlilere kalıyor.Sadece Yasemin'le,Esra ile,Tuğba'yla ya da Yasemen'le olcak iş değil.Nilay bu takıma alındıysa katkısını yapmalı yoksa sadece sahada koşturup,skora katkı yapmayacak oyuncu almak isteseydik Nilay'dan önce daha birçok isim gelebilirdi başa..Ama tercih ondan yana yapıldıysa kendini göstersin katkı yapsın..Şıp diye olmaz ama zamanla daha fazla sayı üretmeli İlk maçında 8,2. maçında 3 sayı çok az daha da çoğaltacağına geriliyor..Umarım daha iyisini yaprda beni mahcup eder.
Aslı şimdik :) Işıl Albenin alternatifi olmak büyük yük:)Tecrübeli diye ses çıkarmamak diye bir şey söz konusu olamaz ;) Dediğin gibi eksik çok o yenilgiden bir anlam çıkarmaya gerek yok ;) Sadece Yasemin,Tuğba,Esra vs zaten sadece 10larla olmaz oyuncuların katılımıyla boşluklar dolacak:) Nilay Yiğit tabi bu takıma sadece Işıl Albenin yerine alınması gereken biri vardı oda bu oldu gibisinden bir tavır yoktur sadece varolması tabi yetmez,skora katkısı tabi olacaktır ama olmazsada suçlu o değil görevide o değil Işıl Alben içinde aynı şey vurgulanmıştı sayı yapamıyor fb maçlarında düşük bir sayı ortalamasına sahip vs vs şimdi bu konuda nilaya yüklenirsek Işıl Alben için dediklerimiz sadece 10 korumak için söylenmiş gibi olur ;) Nilayı skora katkı yapsın diye aldığımızı sanmıyorum Nilayın görevi bambaşka:) Şİmdi zamanla diyorsunda Nilaydan önce diğer oyuncularımız bu takımda hiç mi oynamadılar beraber 10larındamı ilk karşılaşmaları eğer alınan sonuçtan dolayı hatalılar aranıyorsa önce diğer oyuncularımızı ele almalıyız:) Ama şu var hiç gerek şuanki kadroyu bu kadar eksikle suçlayamayız. Grafiğinde hep yükseliş bekleyemeyiz inişi çıkışı olacaktır hele ilk 2 maçta heleki şu şartlarda oynan maçlarda değerlendirmek pek doğru olmaz:) Umarım daha iyisini yaparda kendini kanıtlamış ve takımımıza bir çok şey kazandırmış olur. Eğer tam bir fiyasko olursa ben birşey kaybetmem bilakis huzurlu olurum ben elimden geleni yaptım desteğimi verdim Nilayın kaybı olur ;)

"Ne kadar anlatırsan anlat anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır"
Süper söz
 
Işıl en azından skora sayıca katkı yapmasada her maç asistiyle,top çalmasıyla ve ara sıra ribauntlarıyle çok güzel destek oluyordu.Hiçbir şey yapamadı diye bir şey yok ama çok az şey yaptığı maçlarda oldu yine de bunu telafi etmesini bildi.Ama neyse daha fazla anti-Nilay'cı konumuna düşmeden :) :p bu konu hakkında yorum yapmayı kesiyim zaman umarım beni yanıltır... :roll:
 
Aslı Neferoğlu' Alıntı:
Işıl en azından skora sayıca katkı yapmasada her maç asistiyle,top çalmasıyla ve ara sıra ribauntlarıyle çok güzel destek oluyordu.Hiçbir şey yapamadı diye bir şey yok ama çok az şey yaptığı maçlarda oldu yine de bunu telafi etmesini bildi.Ama neyse daha fazla anti-Nilay'cı konumuna düşmeden :) bu konu hakkında yorum yapmayı kesiyim zaman umarım beni yanıltır...
Nilayın 2 maçıyla ne büyük değerlendirmeler yapıp çözdün helal olsun Aslı :)
Evet ya uzatmayalım daha şimdiden coştuk önümüzde daha çok zaman var:) ne çok yorum yaptım valla yorucu yaff :) Bende Nilayın Fahri avukatı gibi oldum Aman Bana Işıl Albenin Fahri Avukatlığı yeterde artar bile :) Mekan kapalı olduğundan buralarda görevimizi icra ediyoruz :) Işıl Albenin ki kadar ağır olmuyor tabi ki ;)
Nilay İnşallah Performansı ve davranışlarıyla kendi savunmasını yapacaktır:)
 
Gazanfer Tosun' Alıntı:
Takıma şu saatten sonra zarar verecek her tepkiye karşıyım.Eğer Anti-Nilay'cıların dediği çıkarsa da devre arasında gönderilir.

Galatasaray da deneme tahtası zaten, hop olmadı sil baştan.

Nevriye gelsin bir de onunla deneyelim, olmadı mı sıkıntı değil. Cappie Pondexter ne güne duruyor, onunla da deneriz bir tur.

Gösterilen tepkinin sebebini anlamak lazım ilk olarak, kimse Galatasaray'ın kötülüğünü istemiyor burada onu da iyice özümsemek lazım tabii.
 
Aysegulun cumlesini duzeltip,uzerine fazla gitmeyelim kizin :)

"Mesela zamaninda Saziye Karsli nasil desteklendiyse Nilay'inda o kadar destegi hakettigini dusunuyorum"

Olsa sorun kalmaz.

Yasemin,Esra gibi benzetmeler bizim mahallede pek hos karsilanmaz :)
 
Aykun Alan' Alıntı:
Aysegulun cumlesini duzeltip,uzerine fazla gitmeyelim kizin :)

"Mesela zamaninda Saziye Karsli nasil desteklendiyse Nilay'inda o kadar destegi hakettigini dusunuyorum"

Olsa sorun kalmaz.

Yasemin,Esra gibi benzetmeler bizim mahallede pek hos karsilanmaz :)
Teşekkürler Aykun:)
Şaziye Karslı örneği güzelmiş :) Ama anlayabilen için Yasemin örneği daha etkili olabiliridi ama ters tepti :)
Nilayın maçlardaki performansını iyice merak etmeye başladım. Ama inanıyorum ki iyi bir iş çıkaracak ;)
 
Ayşegül Aygün' Alıntı:
Yasemin,Esra gibi benzetmeler bizim mahallede pek hos karsilanmaz :)
Teşekkürler Aykun:)
Şaziye Karslı örneği güzelmiş :) Ama anlayabilen için Yasemin örneği daha etkili olabiliridi ama ters tepti :)
[/quote]


o kadar zahmete benim anlayabilmem içinmi katlandın ??? :)
 
Işıl Alben Galatasaray dergisinin bu ay ki sayısına röportaj verdi :) Konumuz açılsada röportajı yayınlasam diye bekliyorum :) Neyse Konuma döneyim bu röportajda tabiki Nilay Yiğit içinde bir takım cümleler kurmuş :)

Yerli oyunculara kariyeri tartışılmayacak olan Nilay Yiğit katıldı. Kendisinin profesyonel hayatını Galatasaray'da oynayarak devam ettirmesinin 10´un için önemini biliyorum. Milli Takım zamanlarımızda beraber futbol takımımızın maçlarını seyrederdik.Bırakın Nilay Yiğit Tadını çıkarsın Armamızın Formamızın Taraftarımızın... Işıl Albenin kurduğu bu cümle yeter, Işıl Alben de söyledi ;) Başka söze gerek yok ;)
 
Ayşegül Aygün' Alıntı:
Işıl Alben Galatasaray dergisinin bu ay ki sayısına röportaj verdi :) Konumuz açılsada röportajı yayınlasam diye bekliyorum :) Neyse Konuma döneyim bu röportajda tabiki Nilay Yiğit içinde bir takım cümleler kurmuş :)

Yerli oyunculara kariyeri tartışılmayacak olan Nilay Yiğit katıldı. Kendisinin profesyonel hayatını Galatasaray'da oynayarak devam ettirmesinin 10´un için önemini biliyorum. Milli Takım zamanlarımızda beraber futbol takımımızın maçlarını seyrederdik.Bırakın Nilay Yiğit Tadını çıkarsın Armamızın Formamızın Taraftarımızın... Işıl Albenin kurduğu bu cümle yeter, Işıl Alben de söyledi. Başka söze gerek yok ;)

son noktayı koymuş :)
 
Şu yazı stiline müdahale edilebilir mi rica etsem. Forum kurallarına uygun olmadıgını düşünüyorum. Gözleri aşırı derecede rahatsız ediyor.
 
Serhat Uluerenle son nokta olmasın : )

Nilay'ı sevemeyeceğim, ısınamayacağım tıpkı Kalaycıoğlu'na olduğu gibi.
 
O zaman Işıl çıkar tribüne bağırır "Nilay Yiğit" diye. Işıl kendi görüşünü söylemiştir. Ahmet Bey de aynı şekilde. Mesala X kişisi destekleyecek. (Ki bu kişilerin sayısı oldukça fazla)

Son nokta nedir burada ? Had aşmayalım.
 
"Nilay Galatasaraylıdır demek" nasıl oluyorda bir insanın kendi görüşü oluyor. Sizin görüşünüze uyan bir kişinin çıkıp "Nilay'ın Galatasaraylı olduğunu" düşünüyorum demesidir.



Evet ne kadar doğru söylemişler; herkes durması gerektiği yeri bilecek, kimse haddini aşmamalı diye. Bu ölçüleri bilmeniz inanın bana beni çok mutlu etti.


Şimdi kısa bir dejavu yaşayalım...


-Millet ligin ilk haftasındaki Botaşspor maçına gidelim. Orada Nilay Yiğit aleyhine, Zafer Kalaycıoğlu aleyhine tezahüratlarda bulunalım. Sahaya Fenerbahçe çorabı atalım. "Onursuz Zaferler İstemiyoruz " diye bağıralım. Sonra maç oynanırken toz olalım. Mesaj gereken yerlere ulaşır.

-Hadi salona akalım. Şube yöneticimize bağırıp çağıralım. Herkes bizim kim olduğumuzu görsün. Şanımız yürüsün.

-Menajerimiz,şube direktörümüz bizlere değer verip, foruma girip bizleri bilgilendirsin. Saygısızlığın doruklarına ulaşarak onları yok sayalım, "Fırsat bu Fırsat" nasıl olsa okuyolar diye aklımıza gelen her türlü eleştiriyi yapalım, onlara meydan okuyalım, takır takır laf yarıştıralım. Vicdanımız rahatlasın.

-Yeni transferimiz İstanbul'a gelip sağlık kontrolünden geçsin. Akabinde kafileyle birlikte Fransa'ya götürülmesin. Bu nasıl iş? -Sakat oyuncuyu hangi işini bilmez izleyip, beğenip, transfer ediyo. -Bu doktorlar nasıl oluyorda sakat oyuncuya sağlam diyorlar. -Bu doktorlar nasıl doktorlar?


Evet herkes haddini bilecek, herkes durması gerektiği yeri bilecek. Bilecekki bu tarz gereksiz münakaşalara girilmeyecek,forum kirletilmeyecek.


Sevgilerimle
 
Senin gibi düşünenlerin sayesinde şubede geçen yıl yapılan yanlışlar artarak devam edecektir, zerre şüphem kalmadı.

Geçen sene felaket bir Fnerbahçe varken, niye hem ligi hem Trükiye Kupası'nı alamadık acaba?

Seneye de Pondexter gelir, şube yöneticimiz aslında Galatasaraylı der, sen de bağrına basarsın. Arma için ter dökecek diye.

İki sene önce final serisinden sonra Kalaycıoğlu Galatasaray'a gelecek desem, neler yazılırdı burada acaba? Unutmaya devam edin siz, her topluluk hak ettiği gibi yönetilir işte.

Son olarak, forum zaten tartışmak beyin fırtınası yapmak için var. Çiçekler, böcekler çok güzel, bu yıl uçacağız, kaçacağız demek için değil.
 
Bugüne kadar 300'e yakın post atmışım foruma bir kişi de çıkıp Çağlar bana terbiyesizlik yaptı, laf söyledi diyemez, diyen varsa buyursun görelim. Çıkmazsa kimse, silersin o postu bir ufak özür ile tabii eğer gerçek anlamda saygıdan bahsediyorsan.

Şube yöneticisi falan diye lafı kıvırmaya gerek yok, Müge Erdem'in açıklamalarını aç bir daha oku, tekrar konuşalım. Aranızda Galatasaray'lı olmayanlar var, sizi gaza getiriyor diyor, sonra da o Galatasaray'lı olmadığını iddia ettiği insanları desteğe çağırıyor. Ne güzel iş di mi ? Aykun da Galatasaray'lı değil bence, provokatör hadi bakalım. Vicdan rahatlatmaya falan gerek yok yani, benim vicdanım o kadar rahat ki anlaman imkansız zira hoca ve yeni transferlerden sonra benim yazdıklarım duruyor arşivde, aç bak vaktin varsa. Ha fırsat bu fıtsat falan demişsin ama ben zaten federasyonun resmi sitesinde yazıyorum, istediğimde hem coacha hem de teknik ekibe rahatlıkla ulaşma şansım var, bunu da bil. Müge Erdem forumda yazsa da biz de iki laf etsek değil yani olayımız.

Ivana Vecerova olayında da taş atmaya çalışmışsın ama taş döner gelir sana farkında olmazsın. Oyuncunun sakatlığı nüksetti diye komik bir açıklama geldi. Sen diz kapağı kırılmış oyuncuyu sağlık kontrolünden geçirip, sapasağlam diye resmi açıklama yaptıktan sonra kampa götüremiyorsan bunun açıklaması yok. Ancak biat ediyorsan birşeylere, tek pencereden bakıyorsan yaşananlara sarı kırmızı gözlüklerinle olsun lan nolcak diyip geçersin, başka türlü mümkün değil.

Neyse hani laf sokmaya çalışmışsın inatla ve ısrarla ama bu dediklerinin elle tutulur bir yanı yok sen de farkındasın bunun, dilersen devam ettirebiliriz tartışmayı ama elinde adam gibi argümanlar varsa. Buradaki 300 posttan birşey çıkaramazsan, blogdaki arşivden de bakabilirsin, benim içim çok rahat çünkü ilk günden beri yazdıklarım ortada. Ama laf çarpacağım diye terbiyesizlik yapmanın alemi yok, hele ki hayatta bir kere bile görmediğin bir insana terbiyesizlik yapmanın hiç alemi yok.
 

Üst