• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

O kupa ellerinizde yükselecek!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
G

Guest

Misafir
Bizlerde yanınızda olacağız!

GELİYORUZ!

BEKLE BİZİ İZMİR!

BU SEFER 10.000 KİŞİ OLACAĞIZ!

hücummmmmmm...

Kupayi alabilme ihtimalimiz Efes Pilsen'in surpriz bir sekilde birilerine elenip bizimde Erdemir-Aliaga kanali vasitasiyla Fenerbahce veya Telekom ile final oynamamıza baglidir.

İnanıyorum Kupayı Kaptanlarımız Cüneyt ve Tufan havaya kaldıracaklar.
BURNUMA ŞAMPİYONUN TER KOKUSU GELİYOR.

Bizler bir grup Arma sevdalısı yollara düşüyoruz yine!

Arma nerede biz oradayız!

Sayet Ceyrek Finalde;

Erdemir-Galatasaray Aliaga Petkim-Antalya B.Ş.B Besiktas-Turk Telekom Fenerbahce Ulker-Efes Pilsen eslesirde,

Galatasaray-Aliaga-Turk Telekom-Fenerbahce turu atlarsa..ve,

yarin finalde Galatasaray-Aliaga Turk Telekom-Fenerbahce serisinin finale cikan 2 ekibi Galatasaray-Turk Telekom oldugu takdirde O kupa GALATASARAY'ın ellerinde Yukselir!!

Emir Kalyoncu' Alıntı:
Sayet Ceyrek Finalde;

Erdemir-Galatasaray Aliaga Petkim-Antalya B.Ş.B Besiktas-Turk Telekom Fenerbahce Ulker-Efes Pilsen eslesirde,

yarin finalde Galatasaray-Aliaga Turk Telekom-Fenerbahce serisinin finale cikan 2 ekibi Galatasaray-Turk Telekom oldugu takdirde O kupa GALATASARAY'ın ellerinde Yukselir!!

Abi ya inan komik oluyorsun...

Kupayi alma ihtimali cikacak takımlara bagli..Ceyrek finalde Efes Pilsen ciktimi iste daha seruven baslamadan biter ne yazikki!

Emir Kalyoncu' Alıntı:
Sayet Ceyrek Finalde;

Bu konu bunları konuşmak için açılmadı, bu konu İzmir'e gitmek ve taraftarı organize etmek için açıldı!

İnşallah o kupa bizim olacak.Sadece 3 maç kazanacak gücümüz var!

Oradayız!Galatasaray İzmir'de her zaman çok iyi destek görmüştür.Gene öyle olacak ve kupayı kazanacağız.

"Metin gibi oyna ,Eyüp gibi destekle", işte parola budur, Cimbombular ilk hedefiniz kupa, ileri :)

S.Çağlar Gençoğlu' Alıntı:
"Metin gibi oyna ,Eyüp gibi destekle"
Süper yaa :) :) Süper olduğu kadar da doğru bir söz!

Öğrencilik çok zor meslek :(

Bizler inandık,siz de inanın, bizim için bu KUPA yı alın !

Orada olabilmeyi çok isterdim,benim yerime de,gidemeyen herkesin yerine de destekleyin takımımızı...
Tatlı Milo'yu,Tonio'yu;yürekli kaptanı,Hüso'yu...

Haydi kolay gele!!!

İzmirde Olmadigimiz İcin Evdne izlicez hangi kanal verio maclari Bizde Efes Macina giderk

İzmir'li Arkadaşlar!

Yanınızda olacağız, o salonda kupayı kaldıracağız!

Eyüp abi ultrAslan.com'a da böyle bir başlık açmanı bekliyorum.

Bu arada Eyüp abiden başka gelecekler var mı İzmir'e.

Geri