Hırsa bak.
Bu hırs ile devam hocam.
Yüreğine sağlık.
Muhammet, kardeşim yukarıdaki Okan hocanın fotosunun olduğu alıntın ve altına düştüğünüz yorumunuz için eline, kalemine, yüreğine sağlık diyorum.bu yaşadığımız süreçte hocaya tamam çok haksızlık etmeyelim diyoruz ama; bu sorunların muhatabı, ve bu sorunların tezahür etmemeside onun ve teknik ekibinin elinde.misal icardi, ayıla, bayıla oynuyor.ne verim alınabilir artık bu saatten sonra.sarada onun muadili oldu resmen.singo,jakobs, iyileşti derken yine sakatlanır oldular.ilkay ve Kaan içinde geçerli bu durumlar.belirttiginiz gibi geri dönüşü sonrası eskisinden uzak görüntü çizen, yada sakatlığı tezahür eden bu oyuncular ile kulübeye demir atmış, aldığı para ile gündeme gelmiş,isimler ilede tazminat ve hukuki temayuller fazla yük olmayacak şekilde acilen yollar ayrılmalıdır. isimler geçici aslolan Galatasaray'dırHâlâ aklım hafsalam almıyor.2 sene Avrupa'da kulübe yetersizliğinden dolayı eleniyorsun. Bu sene 3 kontenjanın var. Hatta Yusuf'tan 3 sene verim alamamışsın onla beraber 4 yabancı hakkın var. Ama bu 4 kontenjan hakkını kullanmıyorsun. Bir insan hiç mi hatalarından ders almaz. Sene başında böyle bir şeyi nasıl görmez ya da kabul eder. Basireti bağlanmış sanırım başa açıklaması yok.
Gitsin demiyorum ki asla.Okan Hoca gittigi anda Galatasaray tepe taklak gitmeye baslar.
O seni gibilerin kuruntusu.Okan Hoca gittigi anda Galatasaray tepe taklak gitmeye baslar.
Sizin gibiler Okan Hoca gider gitmez 2-3 ay sonra SAD edit paylaşıp “Hocam geri dön, sensiz olmuyor” diye yalvarmaya başlar. Fatih Terim bu kulübe neden defalarca geldi, neden her seferinde geri çağrıldı? Çünkü bu camia neyin işe yaradığını biliyor.O seni gibilerin kuruntusu.
Aksine benim için yerli, yabancı fark etmez. Başarılı olsun kâfi. Asıl sizin Okan Buruk giderse kıyamet kopacakmış gibi tuhaf bir korkunuz var. 120 yıllık kulübe bir şey olmaz, merak etmeyin.Sizin gibiler Okan Hoca gider gitmez 2-3 ay sonra SAD edit paylaşıp “Hocam geri dön, sensiz olmuyor” diye yalvarmaya başlar. Fatih Terim bu kulübe neden defalarca geldi, neden her seferinde geri çağrıldı? Çünkü bu camia neyin işe yaradığını biliyor.
Hangi yabancı hoca rakiplerde gerçekten bir şey başardı? “Avrupai hoca” diye göklere çıkardığınız Jorge Jesus Avrupa’da ne yaptı fenerle? Mourinhone basardi fenerle?
Beşiktaş’ın aldığı, “Manchester United’ı çalıştırdı” diye şişirilen Solskjær ne başarı getirdi? Portekiz Millî Takımı’nı çalıştırmış Fernando Santos ne yaptı Beşiktaş’ta?
Sizin bu yabancı hoca fetişi hiç bitmiyor malesef.
hic bir takim kendi basina oynamaz daha bunu bile idrak edemiyosun. Basaksehirle sampiyon oldugu zaman elidne Osimhen Sanemi vardi Okan Hocanin veya Akhisarla kupa kazandiginda.Aksine benim için yerli, yabancı fark etmez. Başarılı olsun kâfi. Asıl sizin Okan Buruk giderse kıyamet kopacakmış gibi tuhaf bir korkunuz var. 120 yıllık kulübe bir şey olmaz, merak etmeyin.
Solskjaer, Fernando Santos olmadı diye bütün hocalar başarısız demek mi? O zaman gidip Lucescu bulacaksın. Ya da yeni Terimler bulacaksın. Bu takımı ligde Osimhen, Sane, Torreira götürüyor zaten.
350 milyon euroluk takım kurup Türkiye ligi şampiyonluğuyla övünemezsin. Yeni gelmedi. Bir takım aynı teknik heyetle 4. sezonunda bir kişi eksikken kafası kesilmiş tavuğa dönüyorsa, her sezon bu aylarda dökülüyorsa bir şeyler ısrarla yanlış yapılıyor demektir. Okan Buruk’un veteran kankası Kaan’ın, ayakta duracak hali kalmamış Icardi’nin gönlünü yapma yeri değil bu kulüp. Kankaları incinmesin diye transfer yapmayacak, sonra sezon ortası yakınacak. Öyle bir dünya yok.hic bir takim kendi basina oynamaz daha bunu bile idrak edemiyosun. Basaksehirle sampiyon oldugu zaman elidne Osimhen Sanemi vardi Okan Hocanin veya Akhisarla kupa kazandiginda.
Geçen sezon İtalya’nın şampiyonu Napoli’ydi. Bu sezon da yine şampiyonluk yarışında ve ligi lider götürüyorlar.350 milyon euroluk takım kurup Türkiye ligi şampiyonluğuyla övünemezsin. Yeni gelmedi. Bir takım aynı teknik heyetle 4. sezonunda bir kişi eksikken kafası kesilmiş tavuğa dönüyorsa, her sezon bu aylarda dökülüyorsa bir şeyler ısrarla yanlış yapılıyor demektir. Okan Buruk’un veteran kankası Kaan’ın, ayakta duracak hali kalmamış Icardi’nin gönlünü yapma yeri değil bu kulüp. Kankaları incinmesin diye transfer yapmayacak, sonra sezon ortası yakınacak. Öyle bir dünya yok.
Kaç defa denendi olmuyor. Bu kadro, ŞL seviyesi Okan Buruk’a 5 gömlek fazla. Sen de buranın Akhisar, Başakşehir olmadığını idrak edememişsin. Başarısız olan gider, bu kadar basit. İsimler önemsiz.
Geçen sezon İtalya’nın şampiyonu Napoli’ydi. Bu sezon da yine şampiyonluk yarışında ve ligi lider götürüyorlar.
Ama iş Şampiyonlar Ligi’ne gelince durum bambaşka. Belki ilk 24’e bile kalamayacaklar. PSV’den 6 yediler, Frankfurt’la berabere kaldılar. Takımlarının başında da Antonio Conte var.
Şimdi düşünüyorum, acaba Napoli taraftarı da “Biz Avrupa’da başarı istiyoruz, bu kadar bütçeli takım nasıl böyle çöküyor? İtalya ligini zaten bu kadro götürür.” diye dert yanıyor mudur? Hiç sanmıyorum![]()
İtalya ligiyle Süper ligi, Napoli’nin şampiyonluk yolundaki rakipleriyle bizim rakipleri kıyaslamak çok gerçekçi olmuşGeçen sezon İtalya’nın şampiyonu Napoli’ydi. Bu sezon da yine şampiyonluk yarışında ve ligi lider götürüyorlar.
Ama iş Şampiyonlar Ligi’ne gelince durum bambaşka. Belki ilk 24’e bile kalamayacaklar. PSV’den 6 yediler, Frankfurt’la berabere kaldılar. Takımlarının başında da Antonio Conte var.
Şimdi düşünüyorum, acaba Napoli taraftarı da “Biz Avrupa’da başarı istiyoruz, bu kadar bütçeli takım nasıl böyle çöküyor? İtalya ligini zaten bu kadro götürür.” diye dert yanıyor mudur? Hiç sanmıyorum![]()