Okan Derici

Okan Derici Galatasaray'da

Profesyonel Futbolcu Okan Derici ile 2011-2012 futbol sezonundan başlamak üzere 3 futbol sezonu için sözleşme imzalanmıştır. Futbolcuya buna göre 2011-2012 sezonunda 150.000 EUR sabit transfer ücreti ve aylık 8.000 EUR ücret, 2012-2013 ve 2013-2014 sezonlarında sırasıyla aylık 10.000 EUR ve 12.000 EUR ücret ödenecektir.

Yeni sporcumuza Galatasaray kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz.

Galatasaray Sportif AŞ
 
Öncelikle pişmesi gerektiğini düşünüyorum, 1 sene sürekli oynayacağı bi' yere veya a2'ye gönderilebilir. Ben izlemedim Okan'ı ama söylenenlere göre kumaşı iyi.

Hayırlı olsun..
 
Öncelikle pişmesi gerektiğini düşünüyorum, 1 sene sürekli oynayacağı bi' yere veya a2'ye gönderilebilir. Ben izlemedim Okan'ı ama söylenenlere göre kumaşı iyi.

Hayırlı olsun..

Arda dışında var mı bir örnek takımlara gönderilerek kazanılan? Hele a2'ye yollamak oyuncunun körelmesi demektir. Takımda kalmalı, göz önünde olmalı mutlaka forma şansı bulur.
 
Bir Arda oldu diye başkası olmayacak anlamına mı geliyor bu ? 93 doğumlu Okan, direk takıma katılıp Elmander'den falan formayı kapabileceğini düşünmüyorum.
 
Bence ilk sene değerlendirilmeye çalışılmalı, durumuna göre devre arası yada sezon sonu kiralık gönderilebilir. Birkaç defa duymuştum isim olarak, inşallah uzun yıllar katkı verir takımımıza. Hayırlı olsun
 
Fatih Demireli
Okan cok yönlü, gol yollarinda tehlikeli ve cok teknik bir oyuncu.Fizik acisindan soru isaretleri vardi ama baya gelisme gösterdi. Yinede Süper Lig'inde oynamasi icin biraz daha calismasi gerekiyor.Almanya'yi secmisti en basta ama daha önce de yazmistim; Erdal Keser'in dönüsü TFF'nin isine cok yaradi. Tercihi Türkiye...Cenk Tosun kıyasını yapmamak lazım. Cenk Antep'e gitmeden A takım havasını solmuştu Frankfurt'ta, Okan altyapı sınıfında tamamiyle.Forvet arkası, forvet, hatta kanat. Hızlı, Teknik, yetenekli bi velet
 
hayirli olsun, gelecek vaad eden bir futbolcu diyorlar. umarim forma sansi bulabilir (en azindan maçin durumuna gore az da olsa sure alir)
 
Genç,potansiyelli bir oyuncu almışız,hayırlı olsun.İnşallah iyi çıkar,kaybolup gitmez.

Bu arada Taner Yalçını neden biz almadık,anlamıyorum gerçekten.Belediye kiralamış biz istesek bizi tercih ederdi her türlü.
 
Ben şahsen Okan'ın ilk seneden rotasyon içine katılmasından yanayım.
Başka takımlara yollayarak bir şey elde edemedik Arda Turan'dan sonra. Oda gittiği takımla değil gittiği hoca ile alakalı bir durumda Ersun Yanal'ın çalıştırdığı bir takım olsaydı direkt oraya yollardık ama yok o halde GS'da kalıp sezon boyunca 15 tane maçta oynaması onun adına çok daha yararlı olacaktır.

Çok iyi bir oyuncu aldık geçendede dedim onu bu seneden kazanmaya başlarsak 1 en geç 2 yıl sonra Arda'yı gönül rahatlığı ile satabiliriz.
 
Zaten geniş bir kadromuz yok dursun takımda floryanın havasına alışsın. Tabi eski güzel florya olacaksa o tesis.
 
Anne tarafımdan Kırklareli ili Üsküp Köyü'nden komşumuz oluyor Okan'ın ailesi..

Dedem geçen gün görmüş Okan'ı, fiziğini Emre Çolak'a benzetti. Umarım geliştirir kendisini hem fizik hem futbol olarak ve uzun yıllar bu forma altında kalır..
 

Üst