Oklahoma City Thunder

Clippers Los angeles'ten hayatta taşınmaz şehirin ezik çocuğu damgaları var ama yinede pazarlama açısından süper bir şehirdeler...
 
Shawn Kemp ve Gary Payton'ın oynadığı Supersonics'i herkes severdi.. O zamanlar Key Arena'da oynarlardı ve oraya "çöplük " derlerdi.. Seinfeld'de de sürekli bahsedilirdi sanırım..

Şimdi yeniden takım gelecek deniyor.. Şu anda en büyük aday, yıllardır Sacramento'dan sepetlenmeye çalışılan Kings organizasyonu.. Bu söylenti gittikçe güçleniyor.
 
Ve Paul George artık bir Thunder. Oladipo ve Sabonis karşılığında Paul George, gayet yerinde bir hamle, hatta bedava bile denebilir. Westbrook-Paul George ikilisi heyecan verici. Özellikle benche birkaç takviye yapılabilirse PG13 burada kalıcı olacaktır umarım.


Diğer konuşulan tekliflere bakınca Pacers'ın böyle bir hamle yapmasıda çok garip.
Celtics'in 3 1. Tur Draft hakkı + Crowder + Bir oyuncu;
Lakers'ın Clarkson + Randle + 1. Tur teklifi;
Rockets'ın Gordon + Dekker + Ariza + Draft hakkı.

Bu teklifler konuşulurken Sabonis + Oladipo teklifini kabul etmek çok ilginç.
 
Son düzenleme:
Vay canina sayin seyirciler! Carmelo Anthony Thunderda!!!

Westbrook - George ve Anthony gayet yikici bir uclu gibi gorunuyorlar. Sadece anlamadigim West ve Melo ayni anda mi oynayacaklar ? Ben sevindim valla, Umarim birilerinin tekerine comak sokacak kadar basarili olurlar.
 
Sam Presti yine müthiş bir işe imza atarak Melo'yu takıma katmayı başardı. Hem de Enes Kanter, Doug McDermott ve 2. tur draft hakkı karşılığında takıma katıldı Melo. Nasıl bir ikna yeteneği var bilmiyorum ama resmen iki süper starı bedavaya yakın kadrosuna katmayı başardı Sam Presti. Koca sezonu tek kişilik bir gösteriye dönüştüren Westbrook reis yanında bir anda 2 süperstar buldu. Westbrook-Roberson-George-Melo-Adams 5'i etkileyici bir 5. Rollerin nasıl dağıtılacağı, top paylaşımı vs. çok önemli etkenler tabii. Ama Westbrook ve PG13'ün çılgın potaya gidişleri Melo'ya müthiş alanlar açacaktır. Birazda bench katkısı alınabilirse etkileyici bir sezon bizi bekliyor diyebiliriz. Sabırsızlıkla bekliyoruz.
 
Valla binbir hevesle Carmelo, Westbrook ve George izleyeyim dedim kursagimda biraktilar. takimda bir uyumsuzluk var, ya tam oynamaya basladiklarinda tutulmayacaklar ya da aynen devam edecekler. igrenc oynuyorlar, hemen hemen her macta 3 u ayni anda basliyor ama bir gariplik var bu takimda, Westbrook bile eski halinde degil!

En yikici takim olmasini bekliyordum bu 3 lunun ama hicbirsey beklenildigi gibi olmuyor. Bi de sampiyonluk adayim felan diyorum kendime. sampiyonluk adayima bakin, neredeyse bizim ligde sampiyon olamayacak kadar kotu oynuyorlar.

Bu bir emirdir acilen kendine gel OKLOHAMA CITY THUNDER kardeslerim //=D
 

Üst