• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Oktay Mahmuti

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Selim Aktepe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
Eğer böyle demişse haklı bir söz... Bence.

Haklı demiş oktay hocamız . Bir de hocamızın sözleşmesi 3+1 yıllıktı ya niye bu sezon son senesi oluyor ki anlamadım ?

oktay hocanın böyle birşey diyebileceğine ihtimal vermiyorum.

Hocamız cezasını çekecek 3 maç, özür de diledi zaten. Bence daha fazla dillendirmenin alemi yok. Zaten bizim için önemli olan Olympiakos maçında sahada olacak olması.

röportajda neler demiş lütfen biri yazsın kaçırdım ya :(

Onur, sözleşmesinin sezon sonu bittiği düşünülünce söylemlerinin en önemlisi; geldiğim günden beri burada çok mutluyum, hala ilk günkü heyecanı yaşıyorum dedi.

Geçmişteki acı deneyimleri düşününce sezon sonu geç olabilir diyorum. Daha fazla zaman kaybetmeden...

Oktay Hocayla yapılan röportajın tekrarı 00:30'DA. #GSTV

Ya lütfen ve bir an önce sözleşme yenilenmeli ama ben adım kadr eminim 3+1 yıllıktı ya sözleşmesi :)

sözleşmesi bu akşam 5 itibari ile bitse ne olacak ki..Oktay Hoca kendi istemediği sürece onu bırakan mı var?

Hocamız Oktay Mahmuti'nin doğum günü. Ne mutlu onu doğuran anaya, ne mutlu onu bizi getirenlere, ne mutlu bize.

İyi ki doğmuş, büyük insan!

KOCAYÜREK iyiki doğdun mutlu yıllar birlikte nice mutlulukları paylaşmak dileğiyle( Bende 9 mart doğumluyum) çok daha mutlu oldum balık burcuyuz hocam kafaya koydukmu yaparız önce hayal ederiz sonra da gerçekleştiririz... Seninle daha çok büyük mutluluklar yaşayacağız burası senin yuvan sen bizimle bizde seninle sonsuza kadar ölüme gideriz...

Adamın hasısın hocam....

Galatasaray da nice mutlu yıllara hocam iyiki varsın...

Böle bir koça sahip olduğumuz için gurur duyuyorum.Tam anlamıyla bir beyefendi.Galatasaraya çok yakışıyor.Ne mutlu ona ve bizeki birbirimizi hakedebiliyorsak.

iyi ki doğdun bu toprakların en has ADAMI !

İyiki doğdun hocam..

Geri