- Web sitesi
- www.diligelecek.blogspot.com
bu aralar kitaplar alemine sıkı bir yolculuk yapıyorum..
şu aralar PEYAMİ SAFA FATİH-HARBİYE
CENGİZ AYTMATOV DİŞİ KURDUN RÜYALARI VE BAHTİYAR VAHAPZADE'NİN SORU İŞARETİ adlı şiir kitabını okuyorum..
uzun kitapları okumaktan sıkılanlara ve hemen okuıyum bitsin diyenlere DOSTOYEVSKİ BEYAZ GECELER tavsiye ediyorum ..kitap aşkı konu alsada insan psikolojisi hakkında muhteşem tespitleri var..
son günlerin en çok satılan kitabi METAL FIRTINA yı hala okumadım..
okuyanların fikirlerini merak ediorum..
ayrıca türk çicek kültürü hakkında bişeyler ögrenmek isteyenlere de beşir ayvazoglu nun güller kitabını öneriyorum..
bu kitabi hocalarımızdan biri tavsiye etti bizede..
sonra yine hocalarımızın tavsiyesi üzerine
OKTAY SİNANOGLU NUN BYE BYE TÜRKÇE adlı kitabınıda sizlere tavsiye edebilirim..
sizin okumak istediğiniz kitaplar yada okuyupta tavsiyelerde buluncagınız kitaplar hakkındada yorum bekliyorum..
son olarak
en begendiğim kitap(bu güne kadar okuduklarımdan ):SEN BANA MEVSİMLERDEN SÖZ ET
okumak isteyipte bir türlü okuyamadıgım kitapta :BİR MANİNİZ YOKSA ANNEMLER SİZE GELECEK..

şu aralar PEYAMİ SAFA FATİH-HARBİYE
CENGİZ AYTMATOV DİŞİ KURDUN RÜYALARI VE BAHTİYAR VAHAPZADE'NİN SORU İŞARETİ adlı şiir kitabını okuyorum..
uzun kitapları okumaktan sıkılanlara ve hemen okuıyum bitsin diyenlere DOSTOYEVSKİ BEYAZ GECELER tavsiye ediyorum ..kitap aşkı konu alsada insan psikolojisi hakkında muhteşem tespitleri var..
son günlerin en çok satılan kitabi METAL FIRTINA yı hala okumadım..
okuyanların fikirlerini merak ediorum..
ayrıca türk çicek kültürü hakkında bişeyler ögrenmek isteyenlere de beşir ayvazoglu nun güller kitabını öneriyorum..
bu kitabi hocalarımızdan biri tavsiye etti bizede..
sonra yine hocalarımızın tavsiyesi üzerine
OKTAY SİNANOGLU NUN BYE BYE TÜRKÇE adlı kitabınıda sizlere tavsiye edebilirim..
sizin okumak istediğiniz kitaplar yada okuyupta tavsiyelerde buluncagınız kitaplar hakkındada yorum bekliyorum..
son olarak
en begendiğim kitap(bu güne kadar okuduklarımdan ):SEN BANA MEVSİMLERDEN SÖZ ET
okumak isteyipte bir türlü okuyamadıgım kitapta :BİR MANİNİZ YOKSA ANNEMLER SİZE GELECEK..