• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Oyak Maçından Önce Basketbol Oynuyoruz !

Puanları 0
Çözümler 0
@Yunus Gökyıldız
Cumartesi günü saat 1'de Oyak maçı öncesi buluşup basketbol oynuyoruz. Gelmek isteyenler adını yazdırsın.

1-Yunus Gökyıldız
2-Okan Alaşalvaroğlu
3-Barış Erenkara (Görevli) :)
4-Alperen Küçük (Görevli) :)

3 ve 4 gelirken Topunuzu alıp gelin :)

Terledikten sonra salona gidince biraz temiz kokmaz mıyız ? :D

Terlemek güzeldir :D
1 pakette ıslak mendil getir kendini bana bırak :D :D

3 ve 4 topunuzu alıp gelin deyince jeton düştü bende..

Okan isim belli etmeden, "yahu bilmiyor ama n´apalım top onda var" deyince anlamalıydım Alperen´den bahsedildiğini. Neyse güzel güzel oynayın topunuzu ama enerjinizi maça saklayın. Salona girince ayakta duracak halim kalmadı diyerek çöküp kalmayın koltuklara.

İpekçinin orada potalar var.
Şamil abiyle Arca'yıda görmek istiyor bu gözler

Yiğit'siz olmaz tabi :D

İnşallah hava güzel olurda,gerçekleşir bu iş :D

Arkadaşlar ben oynarsam tadı çıkmaz işin sizin açınızda, eh bir de ayak malum. İzlemeye gelirim ama.

Cumartesi günü saat 1'de Oyak maçı öncesi buluşup basketbol oynuyoruz. Gelmek isteyenler adını yazdırsın.

1-Yunus Gökyıldız
2-Okan Alaşalvaroğlu
3-Barış Erenkara (Görevli) :)
4-Alperen Kaplan (Görevli) :)

3 ve 4 gelirken Topunuzu alıp gelin :)

Alperen Kaplan maça mı geliyor ?

Yazın benim ismimi de. Fiziğime göre adam bulun ama Okan'la filan savunmaya kalkarsanız pota altında Howard yaparsınız beni :) :) :P

İyi bakalım iki top çevirelim madem ama o topları nasıl salona sokacaksınız şimdiden düşünün.

Arca'da gelir.

Ben de oynamak isterim ancak saat 11'de vizem var, o biter bitmez tam gazla gelmeye çalışacağım. O yüzden ufak bir yetişememe payı bırakayım ...

Yazın benim ismimi de. Fiziğime göre adam bulun ama Okan'la filan savunmaya kalkarsanız pota altında Howard yaparsınız beni :) :) :P

Ben fiziğine uyar mıyım Deniz? :) Ben de gelirim ama topsuz kalmayalım herkes birbirine bırakmasın o işi.

Maçtan önce mi yoksa sonra mı yapalım ?

Benle derdin ne ya :D
Görüşücez Cumartesi

Tugay abi (Aktepe) bekleniyorsunuz sizde

Ehliyet sınavı var Tugay Abi'nin...

Geri