Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cris Douglas 2-3 oynuyor. NBA'de rotasyon oyuncusuydu. Fazla kendini gösteremedi. Geçen sene lokavt olunca Bologna'da oynadı. Avrupa tecrübesi olması bir avantaj. Kolej kariyerinde hücum özellikleriyle dikkat çekiyordu, NBA'de de birkaç çok iyi maçı var. Hatta 30 attığı bir maç da vardı sanırım... Hareketli hücumu seven, orta mesafe şutu iyi olan, kendi şutunu yaratabilen bir oyuncu. NBA'de oynarken fiziksel dezavantajları olduğu yazılıyordu, yani güçsüz olduğu... Bence Avrupa'da mevkiisindeki oyunculardan güçsüz değil. Bu sene NBDL'de de oynamış, ben takip etmedim. İstatistikleri çok iyi, yani form durumu yüksek diyebiliriz... Bence bu dönem alınabilecek iyi oyunculardan biri...
 
Chris Douglas Roberts aradığımız oyuncu olabilir. Bu sene başı Lakers onu serbest bırakmıştı ve geri istiyormuş. NBDL'de takip etmedim onu ancak bir şeyleri ilerlettiği ortada.2-3 numarada onu rahatça kullanabiliriz. İçeri penetreleri kolayca yapabilir ve skor konusunda da istediğimiz katkıyı alırız ondan. Savunma konusunda biraz zayıf ancak fiziği ile onu da halleder diye düşünüyorum. :)
 
milliyet gazetesinin haberine göre manuchar markoishvili ile anlaşmışız
oyuncu için cantu ya 500 bin euro bonserviş ödenecekmiş ve pazartesi günü 1,5 yıllık anlaşma imzalayacakmış
 
Lawrence Roberts deniyor ki Hawkins'in yerine onu almak çok saçma bir karar olur. Roberts bir kere dört numara bir oyuncu, kendi pozisyonunda iyidir ama Hawkins'in yokluğunu kapatmasını beklememiz çok saçma olur.
 
Chris Douglas Roberts olursa sevinirim. Lawrence Roberts, Hawkinsin şu olayı çıkmasa extra'dan gelse çok iyi olurdu. Chris Douglas-Blake Schilb'ten birisi gelirse çok iyi olur. Nba takip eden arkadaşlardan bilgi aldıgıma göre yeni bir Hawkins etkisi bırakabilirmiş Chris Douglas.
 
Chris Douglas Roberts olursa sevinirim. Lawrence Roberts, Hawkinsin şu olayı çıkmasa extra'dan gelse çok iyi olurdu. Chris Douglas-Blake Schilb'ten birisi gelirse çok iyi olur. Nba takip eden arkadaşlardan bilgi aldıgıma göre yeni bir Hawkins etkisi bırakabilirmiş Chris Douglas.

Genel olarak savunması kötü ve istikrarsız diyorlar.Arroyo'dan sonra savunması kötü ikinci bir adamı daha kaldıramayız.Ben iyi savunmacı statik şutör Jasaitis tarzı bir oyuncu alınıp daha sistem takımı gibi oynamamızı istiyorum hücumda ipler Arroyo'nun eline verildiğinde çok daha verimli oluyor topu eline isteyen bir oyuncuya daha gerek yok.
 
Arroyo lu takımda Jasaitis tarzı bir oyuncu kesinlike her maç 15 - 20 sayı atar.Ergin Hoca Salı'ya kadar transfer yapmamız gerektiğini yoksa yeni transferin EuroCup'ta oynuyamayacağını söyledi.
 
Ergin hoca maçtan sonra transfer konusunda öyle bir nükteyle açıklama yaptı ki, sanki çok önemli, çok sansasyonel bir oyuncu gelecekmiş gibi algıladım. Tam olarak şöyle dedi yanlış hatırlamıyorsam "Çok önemli iki oyuncuyla görüşüyoruz. Bugün veya yarın imzalayıp, en geç pazartesi İstanbul'a getirerek lisans vs. gibi resmi işlemleri tamamlayacağız."

Ergin Ataman iddialı konuşan, güçlü mesajlar veren tarzda bir koç ama, o açıklamasından sonra bende beklenti bir doz arttı açıkcası.
 
Jasaitis'i ben de isterdim vallahi. Leblebi gibi üçlük atardı ama işte zor bu saatten sonra.

Markoishvili iyi olur aslında. Bakalım iki güne kadar belli olacak zaten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst