• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:17
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hawkins Fener'de

@ntvspor

Ntvspor son dakika olarak girdi Hawkins'in Fener'e gittiğini.

bu twitterın da şeyi çıktı artık

Çağlar Torun'un bu tip durumlarda yanıldığı olmuşmudur acaba ? Daha önce takip edenler biraz bilgi verebilir mi ?

Hawkins Fenerde

Off ne oluyor ya. :(

fb kaptı elimizden..

Golü yedik beyler, açıklaması yok bu işin...

Lanet olsun!

Üna Aysal gidip Papua Yeni Gine Galatasaraylılar derneğinde şampiyonluk kutlasın.

Bizde transfer bitmez.. Bakın yine bitmedi.. David Hawkins Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına vardı..

Mehmet sen şu fenerbasket sitesindeki Mehmet değilsindir umarım. Sadece Ad-Soyad, Yaş ve Şehir benzerliği galiba.

bence Sayın Ünal Aysal istifa etsin,nedir bir oyuncunun transferini haftalarca bitirememek,karşıyaka gelip 2 günde işi bitiriyor,yeter artık yeter…

Çağlar Torun'un bu tip durumlarda yanıldığı olmuşmudur acaba ? Daha önce takip edenler biraz bilgi verebilir mi ?

Hatasız kul olmaz diyecem de neyse.. Bu arkadaşı bu kadar mühim kılan ne bilmiyorum. Bir Çağlar Torun'dur gidiyor arkadaş. Daha kimse söylemeden bir transfer haberi verdiğini duymadım. İsimler çıktıktan sonra ben de görüştüler anlaştılar yemek yediler v.s şeyler söylerim yani...

NTVSPOR haberi kaldırdı Hawkins birazdan Efese giderse şaşırmam :)

Anlatmak istediğim bu değildi.Yani bütün kaynaklar ( İsmail Şenol dahil ) Hawkins Fener'de derken Çağlar birden gelip Hawkins Galatasaray'da diyebildiğine göre kaynağı çok sağlam.Yoksa neden böyle bir risk alsın ki ?

Çağlar'da şimdi son anda Fener'e gitti dedi.

Anlatmak istediğim bu değildi.Yani bütün kaynaklar ( İsmail Şenol dahil ) Hawkins Fener'de derken Çağlar birden gelip Hawkins Galatasaray'da diyebildiğine göre kaynağı çok sağlam.Yoksa neden böyle bir risk alsın ki ?

Tutarsa kahraman olursun tutmazsa sorun yok ben öyle duydum dersin. Bu kadar basit son anda her şey değişti falan filan ... Ama basketbol bilgisi iyidir kendisinin ona sözümüz yok.

Bizde transfer bitmez.. Bakın yine bitmedi.. David Hawkins Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına vardı..
aynen bizde transfer bitmez derken,biz bitiremeyiz diyoruz,bu nedir sürekli fb'den gol yiyoruz,adamların şu durumda bile futbol ve basketteki yaptığı transferlere bak,bizse hala aylarca transfer yapamıyoruz,resmen kandırılıyoruz…

Aaa vallaha Çağlar'ın yazısını okumadım tam tahmin ettiğim gibi son anda olmuş olan :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri