• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Özlü Sözler - Güzel Sözler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:36
Gelecek adına hiç bir hayali resme dökemez parmaklarım.İçimde,iyiliklerimin dedikodusunu yapan şeytanlarım...

Sühan Cem' Alıntı:
Bende bir Özlü söz söyliyeyim bugün düştü daha. Şenay Akay söylemiş

"Beni kötü aletlerine emel etmek istiyorlar." :))
Muhteşem olmuş Sühan abi :P

"Eyleme dönüşmeyen düşünce,doğmamış çocuk gibidir" Bayram Kurtulmuş

İlginç ama bluetooth gibidir erkekler... Yanındaysan sana hep bağlı kalırlar, Uzaklaşınca ise yeni aygıt aramaya başlarlar....(PAUL AUSTER)
:P :P

Bu günümde tek ödülüm yarınım,
Onu da zaman alır.

"Üzülmüyorum....Çünkü hayat yeni birşey öğretti bana: Hiç gitmeyecekmiş gibi sevenler, hiç sevmemiş gibi gidenlermiş aslında" Sunay Akın

Biten bir aşkın ardından ağlanmaz, yeniden başlanması için çabalanmaz. Sen benim için öldün, bilirim ki ölüler birdaha canlanmaz...
Ceyhun Yılmaz

Lafla teskin olmaz tasam.Onların kalbi sanki cüzzam.Benim makamım en acıklısından hüzzam.. SagoK

Lâl bir makamdır bu demde. Her teleffuzda kapanır dudaklar. Her dillendirme, sırrına sır, sükutuna sükut katar. Muhtevası bilinmez bu makamın. Her eren, derin bir sesin gizemli hayaline bürünür. Bu dervişlere, kelamı, layıkıyla kullananlar dahi hayran kalır. Destanları, destarlarıdır bu erenlerin. Hak Teâlâ sırlarını sırlamıştır onların. Benlikleri yok olduğunda, kelam-ı kibar nakıs olur dillerinden. Gözleriyle anlar, kalpleriyle anlatırlar dertlerini. Gecenin en koyu deminde Zühal nasıl belirirse semada, onların da, gecenin en koyu deminde çıkar sesleri.

Ceyhun Emre Teoman

KADIN olmak; makyajla güzelleşmek değil, iç güzelliğini ortaya koyabilmektir ! Her erkekte bir parça bırakmak değil, bir erkekle bütün olabilmektir... ERKEK olmak; hayatına bir sürü kadının girmesi değil,bir kadını gerçekten sevmek ve ona dürüst olabilmektir ! Geniş omuzlara sahip olmaktan önce, bir kadına o omuza yaslanacak kadar güven vermektir...

Siz en güzel duyguların katilisiniz.(Galatasaray futbol takımı ve emeği geçen herkese ithafen)

"Ne var ki her yandan «düşünmeyin! aklınızı kullanmayın! » diye bağırıldığını işitiyorum. Subay, «Düşünme, eğitimini yap! », maliyeci «düşünme, vergini öde! », din adamı «düşünme, inan! » diyorlar." Immanuel Kant

Bunca kalp kırıklıklarına rağmen küçüklüğümde yaptığım gibi rüzgarı arkama alıp bağırmak istiyorum hayata: "Acımadı ki !"

"Bir kadının kalbine dokunamıyorsan o kadın sana ait değildir." Fatih Şebin

Sen yine sükutu giyin ..! Dilersen hiç konuşma..Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda, çarpsa da bir tokat gibi yüzüme, her harfi yoluna heceledim..! Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim söz verdim ben bu yüreğe ; hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim. HZ MEVLANA

" İktidar, iktidara düşkün olmayan ve iktidardan gelecek yararlara ihtiyacı bulunmayanlara verilmelidir. " Platon

Kelebek gibidir aşk. Peşinden koştukça senden kaçar. En iyisi bırak uçsun, belki hiç beklemediğin bir anda gelip omzuna konar..

Ne kadar kalmak istesekte bazen gitmek zorunda kalırız. Ve ne kadar gitmek zorunda olsakta, hep kalmaktan yanadır sol yanımız...

Parkta salıncak sırası bekleyen çocuk gibi bekledim seni. Biraz heyecan, birazda salıncağı 'başkası kapacak' korkusu işte.
Cemal Süreya

Ben bir şair olsaydım eğer, cümle cümle vururdum seni... Her noktasında dururdu kalbin..! Ben bir şair olsaydım eğer... Öyle bir şiir yazardım ki sana sevgili, harflerine asardın kendini...

Geri