• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Özlü Sözler - Güzel Sözler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:36
Ben rüyamda bile yalnız seni sevdim.

Bu saatten sonra sende fırtına bile kopsa,bende yaprak oynamaz...

Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; o hayat herşeye bedeldir

Yine kızarıyor sigaramın ucu,görülmüyor hayallerimin ucu bucu.

Fazla abartmayın.. Çünkü yerlere göklere sığdıramadığınız aşk, birgün bir hoşçakal'a sığacak

"Dayasın Türkün bağrına düşman hançerini. Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini." M. Kemal ATATÜRK

Bi bakarsın, hayatının kahramanı insanlıktan bile yoksundur... Ve anlarsın ki, çizgi roman dışında kimsenin bir kahramanı yoktur...

Bazen insan, '' İstatistiklerin canı cehenneme ! '' Demeli ve içinden geleni yapmalı !

Adam Fawer / Olasılıksız

insan bu, azat etmek de gerek
korkmayın, unutuluyor!

``Her gün önüne gelen kızla yatma hayali kuran gençlerin, evleneceği zaman bakire kız beklemesinin mantığı çözülememiştir.´´ Cemal Sâfi

PC ve kadın: ikisi de elektrik almak ister;ikisinin de hafızası çok güçlüdür;ikisinin de durup duruken niye bozulduğunu anlamassınz.

İnsanın öğrenmesi gereken ilk dil tatlı dildir. :)

Hayatın her anı ,bir karar anıdır.

Eğer bir yerlerde hala açlıktan ölenler varsa , ölen insanlar değil, Insanlıktır . . . !

Galatasaray'da gitmek isteyen gönderilir, hep böyle olmuştur. İstemeyen de gitmemiştir... METİN OKTAY

Kumlara yazılmış sözcükler kadar kısacıktı ümidim. Ve anladım ki bir takım şeyleri ben ilk dalgada yitirmişim...

Yusuf Hayaloğlu

Yüreğimin kulağına "beni seveceksin" diye haykıran cazibene yanıt verirken,sevmelerinin sağır kısmına denk gelmiş cümlelerim.
Sağ tarafında mı tasıyorsun kalbinı anlamadım ki ?...

Beynimdeki bu düşünce kalabalığının tam ortasında patlayan canlı bombadır Adın...

Çok yoruldum sevgili; daha fazla yorma beni. Ben fazlasıyla ödedim zaten, uğrunda kaybettiklerimin bedelini. C.Süreya

Bugün okuduğum en "cuk oturan" söz :

Ha ondan mesaj beklemişsin, ha otobüs durağında vapur...

Geri