• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Pankart Önerileri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puanları 0
Çözümler 0
@GSbasket.Org
Basketbol maçlarımızıda asmak üzere hem görsel olarak çarpıcı hemde içerik olarak anlamlı, oyuncularımızın kafalarını kaldırıp baktıgında elektrik ve gaz verecek bir pankart yaptrımayı düsünüyoruz. Lütfen önerilerinizi ve hatta yapabilen arkadaş varsa tasarımlarınızı buraya gönderin.

Teşekkürler.

Kocaman bi "kupaları şirketlere bırakmayalım" yazısı düşünülebilir

Pankart ne olursa olsun,taşımaya razıyım. :)
20 senelik bu çile,bitsin artık seneye olabilir :D

Taşıma asma işlerinde ben de yardım etmek isterim gerekirse erken gelip. pankart hakkında önerim yok ha diyince gelmiyor insanın aklına ama düşünüp bulursam yazarım :)

Üstünüzdeki forma güç verir size, hakkını verin sadece.Biraz klasik ama güzel olabilir.

Sayenizde gülüyoruz..

ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ SALDIR GALATASARAY. . . olabilir.

Az ama öz olmalı bence.Uzun kelimeler olmamalı.

Pankart büyük ihtimalle yabancı oyuncularımızı da etkilemesi açısından İngilizce olacak. İngilizce'ye çevrilemesi daha uygun, yabancıların anlayabileceği, motive edici sözler olabilir. Ben de düşünüyorum, yazarım bulunca. :)

GS BASKET, İŞTE BUDUR ASALET!!!
Bu pankartla diğer branşlara saygısızlık gibi bir ima olmaz değil mi?

"İlk önce inandık sonra salonlara aktık ve artık şimdi sıra sizde.." gibi bir şey olabilir mi? :roll:

SEN ŞAMPİYON OLACAKSIN

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
SEN ŞAMPİYON OLACAKSIN
Bu pankart İtü tarafından yapılmıştı galiba , hazırı var yani :P

Kerem Seçer' Alıntı:
Pankart büyük ihtimalle yabancı oyuncularımızı da etkilemesi açısından İngilizce olacak. İngilizce'ye çevrilemesi daha uygun, yabancıların anlayabileceği, motive edici sözler olabilir. Ben de düşünüyorum, yazarım bulunca. :)

Tam bunu demek için yazacaktım ki yazılmış.Pankartın yanı sıra , hani mümkün olacaksa eğer , bence İngilizce tezahüratlarda da bulunulabilir maç içinde. :)

Sampıyonluk beklıyoruz Sanlı Galatasaray

not.Klavye sorunlu

Göktuğ Gülbahar' Alıntı:
Kocaman bi "kupaları şirketlere bırakmayalım" yazısı düşünülebilir

;) bu çok iyi olur çünkü slogan haline gelmiş bir söz, yakın zamanda salonun vazgeçilmezi olur bu pankart.

İşte Galatasaraylılık Ruhu Aslanlar . olabilir sanırım .

6558.jpg

Bizim şu pankart belki referans olabilir.

Kısa ve öz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri