Para Geldı Para

Cola Turka-Cafe Crown'dan G.Saray'a 20 Milyon Dolar

Cim-Bom dün Cola Turka ve Cafe Crown ile 5 yıllığına 20 milyon dolarlık reklam anlaşması yaptı. 5 milyon dolar peşin ödenecek

G.Saray nihayet paralandı. Cola Turka ve Cafe Crown'la reklam anlaşması için yapılan görüşme dün mutlu bir şekilde sonuçlandı. İki şirket G.Saray'a 5 yıllık göğüs reklamı karşılığında 20 milyon dolar ödeyecek. Bu paranın 5 milyon dolarlık kısmı ise Sarı-Kırmızılı ekibe peşin olarak verilecek.

G.Saray basketbol takımı önümüzdeki sezon göğüs reklamı olarak Cafe Crown'u taşırken, futbol takımının göğsünde ise Cola Turka reklamı olacak. Sarı-Kırmızılı takımın buradan gelecek kaynakla borçlarında önemli bir ödeme kolaylığı bulacağı ve transferi de rahatlıkla yapabileceği belirtiliyor.

http://www.tercumangazete.com/sam/sam108.html

evet arkadaslar gece boyunca uyumadım ve sıze bu mutlu haberı vermekten sevınc duyuyorum..artık para afedersınız ama bok gıbı artık yapalım su takıma muthıs transferlerde sampıon gorsun mıllet...
 
futbol takımının göğüs reklamı daha dewam ediyor diye biliyordum ben ?
Hayırlı olsun iyi para umarım doğru yerlerde kullanılır...
 
Bahtsizbedewi' Alıntı:
futbol takımının göğüs reklamı daha dewam ediyor diye biliyordum ben ?
Hayırlı olsun iyi para umarım doğru yerlerde kullanılır...

bende ole bılıodum bu haberı duyunca sasırdım sımdı bızım formalar nolacak yenı forma aldık avea lı sımdı olacak o cola turkalı :shock: :shock:
 
Başımızda Halil Üner var, ligde doğru dürüst adam kalmadı,camiada basketbolla ilgilenen bir adam yok ne şampiyonluğu, ayağınız yere bassın çok üzülürsünüz. Şu şartlar altında play-out oynamamak başarı, play-off süper birşeydir.
 
Merak ediyorum acaba Canaydın bu parayı eşit paylaştıracak mı?Malesef bu para onun insafına kaldı.Galatasaray Cafecrown iken basket şubesinin garanti bir parası vardı.Bilmiyorum ben mi yanlış anladım.
 
bu parayı sadece basket subesıne bıraksa valla eurolıg sampıonu oluruz ama bırakmazlar...umarım canaydın butun parayı sasa ve pıresın transferıne yatırmaz :(
 
Ben dememiş miydim Canaydın futbolu işin içine illa ki katar diye? Tahmin ettiğimden de fazlasıyla katmış. Geçen sene basketbola karşı tavrı malumken bu sene şubenin bir şey almasını beklemiyorum. Ülker'e bu kadar bel bağlanması da hiç hoşuma gitmiyor zaten.
 
havada bulut sen basketbolu unut bu parayı koklatmazlar bile
millet çatır çatır transfer yapsın
karınca ile ağustos böceğine benceyecek halimiz

konusmayayım yine..
 
Bence bu tepkiler artık biraz gecikmiş tepkiler....

Efes ve Ülker parlamaya başladıklarında ve uzun yıllar şampiyon olunmayınca kimse hesap sormadı, çünkü o sıralar en azından play-off oynanıyordu her sene ve ayrıca futbol takımı da çok iyi gidiyordu. Son 12 yılda futbolda 7 şampiyonluk yaşandı. UEFA ve Süper kupa da çabası...

Hal böyle olunca kimse basketbol ve diğer şubelere dikkat etmedi. Zira Efes ve Ülker'in üstünlüğünü kabullenmişlik hakimdi...

Ancak son iki sezondur 2. Lig'e düşme kabuslarını ciddi ciddi yaşamaya başlayınca basketbol sevenlerimiz anlamaya başladı işin boyutunu.

Spor da artık günümüzde büyük bir sanayi! Bu su götürmez bir gerçek. Her spor kulübü, ve hatta branşı profesyonel bir idare ister.

Ancak taraftar profilimiz de ne yazık ki futbol kulübü taraftarına doğru değişim gösterdi... bunu son yıllar açıkça göstermektedir. Tamam, iyi bir kadro ve ilk 3'e oynayan bir takım salonu doldurabiliyor yine, ama hedefi ancak ilk 3 olan bir takım bizleri gerçekten ne kadar mutlu edebilir ki?! Yani şampiyon olamayacağımızı kabullendiğimiz bir yarışmada ne kadar zevk alabiliriz ve bu yarışmayı sürdürmek ne derecede mantıklı?

Bu para, eğer doğru ise, çok ciddi bir bütçe. Hakikaten 1-2 Milyon dolara çok sağlam bir kadro kurulabilir. Ama bunun için süreklilik şart. Bu girdiler bir defaya mahsus şubeye aktarılıp, sonra yavaş yavaş futbola kaydırılmamalı! Ayrıca Real Madrid gibi, Barca gibi, artık Basketbol yönetimi gerçek anlamda bağımsız olup, kendi bütçesini kendi yönetmeli. Sadece dönem dönem kulüp genel idare heyetine rapor sunulur!

Bunu düzenlemek zor olmasa gerek... tabii bunun için niyet gerek...

Tabii sadece burada kendi aramızda 10-15 kişi yazışarak bilinç uyandıramayız.
 

Üst