• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Parmak kırığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Serhat Ayd?n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
Puanları 0
Çözümler 0
@Serhat Ayd?n
Geçen ay basketbol oynarken parmağımı kırdım, daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı (olmamasını dilerim tabii ki öncelikle..) ?

Geçmiş olsun.

Futbol oynarken ayağını inciten var mı? Merak ettim de.

Ben basketbol oynarken parmağım şişmişti.3-4 kere başıma gelmişti.Biraz kötü oluyor,basket oynamamak lazım yoksa dahada çok ilerliyebiliyor.

Teşekkürler, daha önce başına gelen varsa bir kaç şey sormak istiyorum da o yüzden sordum :P

Topun parmağa dik gelmesiyle oluşan şişmelerden çok başıma geldi, ben yine öyle zannedip oynamaya devam ettim. Yarım saat kırık parmakla oynamışım :)

Serhat Aydın' Alıntı:
Topun parmağa dik gelmesiyle oluşan şişmelerden çok başıma geldi, ben yine öyle zannedip oynamaya devam ettim. Yarım saat kırık parmakla oynamışım :)
Banada olmuştu ama çok incinmişti 3 hafta adam akıllı oynayamamıştım :)

Öncelikle geçmiş olsun...
Bende okul basket maçından sonra akşam halı saha yaparak belimi inciltmiştim.Tabi o zaman farkına varamamıştım.
Sınıflar arası maçta ise rakibin hava topuna yükselmemesinden dolayı o yükseklikten betona düşmek kalıcı bel rahatsızlığıma sebep oldu aman dikkat edin.Hala acısını çekiyorum.

Semih Tiyanşan yeni bir klavye alana kadar cezalıdır.

Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda geçer...
Kırık değil ama 5 kere falan parmağım şişmişti. Birde bir yine basketbol maçında bacağımda aynı yere iki kez darbe almıştım. Bacağım morarmıştı ve 1 hafta yürümekte zorlanmıştım...

Mehmet Yıldırım' Alıntı:
[quote="Serhat Aydın":vziiflb3]Topun parmağa dik gelmesiyle oluşan şişmelerden çok başıma geldi, ben yine öyle zannedip oynamaya devam ettim. Yarım saat kırık parmakla oynamışım :)
Banada olmuştu ama çok incinmişti 3 hafta adam akıllı oynayamamıştım :)[/quote:vziiflb3]

Benim basketbol kariyerim bitti sanırım :)

Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum renktaş..

Futbol oynarken arkadaşımın üstüne düşüp sol kolumu tam ortasından kırmıştım.. :)

Aradan 10 yıl geçmesine rağmen arada sızladığını hissediyorum. :?

Öncelikle geçmiş olsun.Bende 2sene önce gençliğinde verdiği heyecanla smaç basarken sağ el bileğimde adale yırtılması olmuştu.Tam 8 ay acısını çektim.Bu yazda hafiften nüksetti.Tek söyleyeceğim bir süre basket oynama.Oynayabilecek durumda olsan bile.Birde bundan sonra oynarken bence çok dikkatli ol.

Dipnot:Smacı bench yardımıyla vuruyodum.Etkisi bu yüzden dahada fazla oldu :(

Emre Doğan' Alıntı:
Öncelikle geçmiş olsun.Bende 2sene önce gençliğinde verdiği heyecanla smaç basarken sağ el bileğimde adale yırtılması olmuştu.Tam 8 ay acısını çektim.Bu yazda hafiften nüksetti.Tek söyleyeceğim bir süre basket oynama.Oynayabilecek durumda olsan bile.Birde bundan sonra oynarken bence çok dikkatli ol.

Dipnot:Smacı bench yardımıyla vuruyodum.Etkisi bu yüzden dahada fazla oldu :(

Emre smacı neden vuruyordun onu da söyle tam olsun.. :ehue

Tugay alay konusu olmak istemiyorum. :ehue :ehue :ehue :ehue

Emre Doğan' Alıntı:
Tugay alay konusu olmak istemiyorum. :ehue :ehue :ehue :ehue

Söyle kardeşim yahu burada yabancı var sanki.. :)

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Emre Doğan":t14ketqu]Tugay alay konusu olmak istemiyorum. :ehue :ehue :ehue :ehue

Söyle kardeşim yahu burada yabancı var sanki.. :)[/quote:t14ketqu]

Kız meselesi yüzünden rahatladınmı?? :muhaha :muhaha

Ey ahali duydunuz Emre Doğan'ı.. :)

Sizlerde smaç basarken bir kız meselesini araya sokmayın bilekten olmayın.. :ehue

Semih Abi'nin 5 yapması bana F nin sonuna koyulan 5'i hatırlattı ilk :)

Parmak kırmak zordur cidden. Nedir soru :)

Ameliyat gerekmiş miydi ? Sorum oydu aslında. Ben olup olmama konusunda bir karar veremedim, 2 doktor ameliyat olmalısın 2 tanesi gerek yok dedi :) Çok zor oluyormuş bu tarz ameliyatlar..

Geri