Geçen ay basketbol oynarken parmağımı kırdım, daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı (olmamasını dilerim tabii ki öncelikle..) ?
Banada olmuştu ama çok incinmişti 3 hafta adam akıllı oynayamamıştımSerhat Aydın' Alıntı:Topun parmağa dik gelmesiyle oluşan şişmelerden çok başıma geldi, ben yine öyle zannedip oynamaya devam ettim. Yarım saat kırık parmakla oynamışım![]()
Banada olmuştu ama çok incinmişti 3 hafta adam akıllı oynayamamıştımMehmet Yıldırım' Alıntı:[quote="Serhat Aydın":vziiflb3]Topun parmağa dik gelmesiyle oluşan şişmelerden çok başıma geldi, ben yine öyle zannedip oynamaya devam ettim. Yarım saat kırık parmakla oynamışım![]()
Emre Doğan' Alıntı:Öncelikle geçmiş olsun.Bende 2sene önce gençliğinde verdiği heyecanla smaç basarken sağ el bileğimde adale yırtılması olmuştu.Tam 8 ay acısını çektim.Bu yazda hafiften nüksetti.Tek söyleyeceğim bir süre basket oynama.Oynayabilecek durumda olsan bile.Birde bundan sonra oynarken bence çok dikkatli ol.
Dipnot:Smacı bench yardımıyla vuruyodum.Etkisi bu yüzden dahada fazla oldu![]()
Emre Doğan' Alıntı:Tugay alay konusu olmak istemiyorum. :ehue :ehue :ehue :ehue
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Emre Doğan":t14ketqu]Tugay alay konusu olmak istemiyorum. :ehue :ehue :ehue :ehue