Phil Jackson'ı da getirsek bu takım iflah olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sue Bird gelirse o zaman 3 Abd'li oluyor ama...
 
Marina Kress'in, faul yaptıktan sonra Lugano ve Mirsat gibi -aaa benmi faul yaptım- tarzı serzenişi vardı. O serzenişi yaptımı aha yapmış faulü derdim:)

Leuchanka sahaya çıktımı defansımız çok güçleniyordu. Onunda eksiği sayı atmakta çok zorlanıyordu.
 
Marina daha verimli oldu. Çünkü 5 numara pozisyonunda Kara Braxton vardı ve açıkcası başarılı bir oyuncu değildi. Yelena zamanı Tamika'da vardı o pozisyonda bazen oynayan. Vecerova bombasını saymıyorum :)
 
Alperen Küçük' Alıntı:
Şuana kadar oynadığı oyunla en verimli Gintare ama :)

:)

Şaka bi yana, 4 milyon Euro'luk bir kadro nasıl 2 oyuncunun eline bakar, aklım almıyor. Şu anda EL'de yenilgisiz yoluna devam eden Ros Casares'in bütçesi 2 milyon euro ve takır takır oynuyolar hem ligde hem EL'de
 
Aykun Alan' Alıntı:
[quote="Alperen Küçük":2qqjijob]Şuana kadar oynadığı oyunla en verimli Gintare ama :)

:)

Şaka bi yana, 4 milyon Euro'luk bir kadro nasıl 2 oyuncunun eline bakar, aklım almıyor. Şu anda EL'de yenilgisiz yoluna devam eden Ros Casares'in bütçesi 2 milyon euro ve takır takır oynuyolar hem ligde hem EL'de[/quote:2qqjijob]

Bi kerecik hata yapıldı diyelim önümüzdeki seneler böyle hatalar olmaz umarım :)
 
Ceyhun hocayı eleştirenler bence kariyerine ve yaptıklarına bakmalı ve sabır etmeli.Bundan evvelki senelerde alınan sonuçların sabırsızlığı hocaya fatura edilmemeli.Aynı hoca bir sene evvel final oynadı ,geçen sene kısıtlı kadrosu ve beğenmeyip gönderilen Şaziyeyi ,Larkinsi Mersin takımının en önemli parçası haline getirdi,cumhurbaşkanlığı kupasını aldı,mersinde bize 28 sayı fark atarak en ağır sonucu aldırdı.2-3 ayda karar vermek hata .Sistemi oturtması için ve önümüzdeki senelerde daha iyi transferler yaparak yapılanmaya gitmesine izin verilmeli.Unutmamalı hoca bu sene geldiğinde neredeyse transfer sezonunda alınacak oyuncu kalmamıştı.Biraz sabır gerekli fatih terim kaç sene eleştirildi şampiyonluktan evvel sonrası malum uefa kupasına uzanan yol.
 
Bağdat Kaynak' Alıntı:
Geçen sezon sponsorumuz olmamasına rağmen kadromuz bundan kat kat daha iyiydi. Para var ama kalte yok. Bu işte bir terslik var.

Bence bir terslik yok abla. Sponsor Galatasaray SK'ya yaradı, Kadın Basketbol Şubesi'ne değil. Yani çok ekstra bir bütçe ortaya konulmadı takım için.
 
Beraber geçirdikleri süre artıp, taşlar yerine oturunca bu takımın 'iflah' olabileceğini gördüğümüzü düşünüyorum. Galatasaray için mücadele eden insanlara bu şekilde hitap edilmesini çok hoş bulmuyorum.

Eleştirimiz olan oyuncunun veya Kadro Yapısı ve Teknik Taktik Konular başlığından devam edebiliriz tartışmalarımıza.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst