Playoff Saçmalığı

Gayet güzel bir maç sonunda ilk maçımızı 100-49 kazandık.
Takımın morali bir hayli yüksek..
Yarınki İzmir B.Ş.B maçının da sorunsuz geçeceğini umuyorum.

Pazar günü oynanacak BJK maçı için gerek saha dışında gerekse saha dışında bir takım oyunların döneceği, maç içinde bazı oyuncularımızın özellikle üstüne oynanacağı bilgisini aldık.
Maç günü oldukça kalabalık bir şekilde türbünlerde olacağız..
Play-Off malesef üniversitlerin final dönemine denk geldi. Dolayısı ile bugünkü ve yarınki maç yerine tüm gücümüzü BJK maçına vereceğiz.

Uzak olsun, tarafsız saha olsun diye maçı Kıbrıs'a veren değerli(!) federasyon yetkilileri buradaki Galatasaray aşkını bilmiyormuş demek ki :)

Aslanlanlarımızı 3 galibiyet ile İstanbul'a uğurlayacağız hiç şüpheniz olmasın..
 
Engelsiz Aslanlar'ın Beşiktaş Maçı GSTV'de

Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Engelsiz Aslanlar, TSB Süper Ligi'nde üst üste beşinci şampiyonluğuna ilerliyor.

Normal sezonu namağlup lider tamamlayan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, playoff ilk ayağının son maçında Beşiktaş’la karşılaşıyor.

Şampiyonluk yolunda en kritik maçta ezeli rakiplerin çekişmesi Yavru Vatan’a taşınıyor.

Playoff İstanbul ayağı öncesinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden namağlup dönmeyi hedefleyen Engelsiz Aslanlar’ın Beşiktaş’la oynayacağı mücadele Pazar günü saat 18.00’da KKTC’den canlı yayınla Galatasaray TV'de.
GsTV Engelsiz Aslanların maçını yayınlıyor, bu da bir gelişme..
 
Galatasaray TS Basketbol Takımı, TSB Süper Lig playoff birinci devre ilk maçında KKTC Turkcell ile karşılaştı. Lefkoşa Atatürk Spor Salonu'ndaki mücadeleden 100-49'luk skorla üstün ayrılan Engelsiz Aslanlar, grup maçlarını galibiyetle açmayı başardı.

1. ÇEYREK: 9-30
2. ÇEYREK: 8-35 (17-65)
3. ÇEYREK: 22-23 (39-88)
4. ÇEYREK: 10-12 (49-100)

TSB Süper Lig'de normal sezonu da namağlup tamamlayan Engelsiz Aslanlar'da Matt Scott, 26 sayıyla takımımızın en skorer ismi oldu. Özgür Gürbulak 25 sayı, Mateusz Filipski 17 sayı, İsmail Ar ve Petr Tucek ise 10'ar sayıyla galibiyetimize katkıda bulundu.
 
Galatasaray TS Basketbol Takımı, TSB Süper Lig playoff birinci devre ikinci maçında İzmir BŞB ile karşılaştı. Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’ndaki mücadeleden 88-38’lik skorla üstün ayrılan Engelsiz Aslanlar, KKTC’deki ikinci maçını da kazanmayı başardı.

1. ÇEYREK: 11 – 27
2. ÇEYREK: 11 – 25 (22 – 52)
3. ÇEYREK: 10 – 20 (32 – 72)
4. ÇEYREK: 6 – 16 (38 – 88)

Playoff birinci devre ilk maçında KKTC Turkcell’i 51 sayı farkla mağlup eden takımımızda Özgür Gürbulak, 27 sayı farkla en skorer oyuncu oldu. Matt Scott ve Mateusz Filipski 14’er sayı, Petr Tucek ve Volkan Aydeniz ise 10’ar sayıyla galibiyetimize katkıda bulundu.

Galatasaray, Lefkoşa’daki üçüncü ve son maçında 29 Mayıs Pazar akşamı, saat 18.00’da, Beşiktaş ile karşılaşacak. Mücadele, Galatasaray TV’den naklen yayınlanacak.
 
Bu nasıl saçma bir uygulamadır anlamıyorum, ligi lider bitiriyorsun Kıbrıs'ta play-off oynuyorsun dönüyorsun bir de İstanbul'da oynuyorsun.

Şu takımın şampiyon olmaması için ellerinden geleni yapıyorlar fakat başaramayacaklar. Ele Güne Karşı Yine Şampiyon Olacağız !
 
Beşiktaş'ın maçlarından gördüğüm kadarıyla yabancı transferi falan yapmamışlar. Ya da bizim maça kadar sakladılar, bilmiyorum. İzmir'i de son periyotta yenebilmişler.

Oyuncularımızın üzerine, Sedat Hoca'nın üzerine oynayacaklar. Hakemler gene bir taraflarından kural uyduracaklar. Ama taraftarımızın kalabalık olacağının bilgisini aldım. O grup bu oyunların en düşük seviyede olmasını sağlayacaktır diye düşünüyorum.
 

Üst