Podcast İçin Öneri ve Tutması için neler yapmalıyım ?

Evet arkadaşlar bildiğiniz üzere ben Muzaffer. ABD'de her 10 gencin 8inin kullandığı podcast bizim ülkemizde fazla tutmadı sadece Farklı Kaydet tarzı kanallar var çok eskiden Kaan Kural yapıyordu ve gayet sarıyordu bende spor bilgime güvendiğim her türlü sporda bilgi sahibi olduğumu düşündüğüm ve muhabbetimin saracağını düşündüğüm için yakın zamanda Podcasta başlamayı düşünüyorum spor içerikli olacak yabancı arkadaşlarımızı programa konuk edeceğiz spor dünyasından bazı ünlü yorumcuları konuk etmeye çalışacağız.Ses sistemini bir şekilde kuracağım ama aklımda birkaç soru var sesi kaydettikten sonra SoundCloud ve Youtube atmakta sorun yok biliyorum ama Spotify nasıl atarım o konuda bilgisi olan yazarsa sevinirim(Premium üyelik gerekli mi ? ). Dinleyenler Youtube'a oranla daha çok spotify kullanıyor bu yüzden bu uygulamaya da atmak çok istiyorum.
Özellikle önerdiğiniz pc üzerinden programlar varsa yazarsanız sevinirim.
-İçerik konusunda da haftada 1 podcast yapacağım için 7-8 konu belirleyeceğim tabikide konudan konuya atlamalar olacaktır ama genel olarak bu konular üstünde durmaya çalışacağım bazen tek bazen programa konuk alarak her hafta aksatmadan çekmeye çalışacağım. Genel olarak diğer Podcastler 1-1.30 saat arası sürüyor ben bu sürenin insanı sıkacağına inanıyorum ve Podcastleri max 25-35 dk arası tutmayı planlıyorum.
Bu işe çok hevesle başlıyorum inşallah tutar. İçerik veya bu konu hakkında başka bir şey üzerinde önerisi olan var mı ? Önerilere çok açığım yazarsanız sevinirim.Teşekkürler.
 

Üst