Radamel Falcao

Galatasaray Sportif A.Ş., profesyonel futbolcu Radamel Falcao’nun transferi için futbolcu ve kulübü AS Monaco FC ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Galatasaray Sportif AŞ'nin KAP'a gönderdiği bildirim şu şekilde:
“Profesyonel futbolcu Radamel Falcao García Zárate'nin Kulübümüze transferi konusunda futbolcu ve kulübü AS Monaco FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.“

Bize gelmis golculer arasinda kiyaslayabilecegim tek isim Drogba olur sanirim. Ama asla bir Drogba degil tabi ki. Yine de bu lige fazla bir oyuncu. Hayirli olsun Galatasarayimiza.
 
Son düzenleme:
Tutar veya tutmaz, maliyeti de azdır veya çoktur bilmem ama net iyi bir hamle. Forlan bambaşkaydı ama onu saymazsak Latim Amerika'daki lider karakterli forvet profilini ondan devralan bir oyuncu bence. Özellikle CL'de ondan çok şey bekliyorum.
 
Falcao kalitesini gösterdi.
Helal olsun.
Önce arkadaşlarını tek tek selamladı. Sonra taraftarın yanına geçti. Diğer isimlere ''Figuran'' hissiyatı vermemek önemli ve o bunu başardı.
Çoo büyük karakter, çooookkkkkk.
Umarım çok başarılı olur...
 
Nereye baksam Falcao tişörtlü insanlar görüyorum. Büyük bir çılgınlık bu. Popülarite budur.
 
Çok yanlış zamanda geldi. Sağlam oynadığı maçlarda da top gelmedi adama zaten. Gelenlerden birini gol attı ofsayt sayıldı. Hiç bir plan programın olmadığı, rezalet bir ortamda gelmesi kötü oldu, tıpkı Nzonzi gibi..
 
Oturduğu yerden senede 5 milyon euro para kazanıyor ve bu bana çok koyuyor. Tarihimizin en büyük kazıklarından biri hem de Gomis üstüne!
 
Ligimiz için lüks bir oyuncuydu. CL için aldık ama orada da maçların çoğunu kaçırdı, oynadıklarında da topu orta sahaya zor taşıdık. Zaten 5-6 gol yediğimiz ve rakip kaleye bile gidemediğimiz maçları tek başına çevirmesi mümkün değildi. Bize maliyeti büyük oldu ama aynı Linderoth gibi bir yamuğunu da görmedik. Yolu açık olsun, bence daha futbolla işi bitmedi. Yoksa kontratı feshedip La Liga gibi bir yere dönmezdi.
 

Üst