Sacha Boey

çok dinamik, eşinin bulunmasi zor olan bir futbolcu. keşke ömürlük kalsa bizde, cidden öyle bir seviyeye çıkarttı ki algımız değişti şiraze kaydı. şimdi boey yerine kim gelse boey performansı bekleyeceğiz. yerine gelecek arkadaşa geçmişler olsun şimdiden.
 
İlk alındığında 11-12 Milyon Euro gibi bir rakama satılabilir tarzı düşüncem bu sezon ki performansı,Fransa U21 takımına seçilmesiyle de pekişince min. 20 Milyon Euro olarak güncellendi...
 
- En son ne zaman ağladın?

Sacha Boey: “Çok uzun zaman oldu, hatırlamıyorum bile. Ayrıca ağlayamıyorum, sanırım gözyaşım kalmadı, bitti.”

- Hesabında kaç para var biliyor musun?

Sacha Boey: “Bilgim yok, annem ilgileniyor tüm bu işlerle. Her ne kadar milyoner olmasam da ben sadece parayı harcama kısmı ile ilgileniyorum.”

- Cenaze törenin için bir şarkı seçecek olsaydın bu hangi şarkı olurdu?

Sacha Boey: “Herhangi bir müzik olsun istemiyorum. Kuran yeterli olacaktır.”

- İstanbul’un en güzel gece kulüpleri hangileri?

Boey: “Bilmiyorum, çünkü gece hayatım yok, dışarı çıkmıyorum.”
 
Didier Deschamps dün maçı staddan takip etmiş ve haberlere göre Boey için tam not vermiş. Fransa milli takımında forma giydiği takdirde 30 milyon euro az olur bence. şuan dünya futbolunda bu kadar sağlam savunma yapan ve takımına dinamizm katıp bulunduğu koridoru tabiri caizse nikahına alan başka bir bek yok. göndersek yerini hayatta dolduramayız. bu yaz gitme muhabbeti dönerken yerine Bellerin'i yazıyorlardı yani, hayatta dolduramayız bu adamlarla yerini.
 
Şampiyonlar Ligi vitrinine çıkıp biraz da göze batınca değeri katlanıyor. Bir de Fransa'ya seçilirse uçar gider. Adam kene gibi, onun kanadında hücum oyuncusu olmak istemmem, futbol oynamaktan bezdiriyor karşısındakini. Ve biz bunu az kalsın Torrent denen Burak Elmas kazığı yüzünden yok pahasına gönderiyorduk geçen sezon başında.
 
2024 Fransa kadrosuna çağrılırsa 50'den aşağı gitmez, gitmemeli. Yeni sözleşme yapmalıyız ve Zaniolo'daki hatayı yapmamalıyız.
 

Üst