• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Sadık Emir Kabaca

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:38
Böyle bir performans beklemesem de son yıllardaki en iyi yerlimiz olacağını bekliyordum.Çünkü fundamentali gerçekten çok iyi seviyede ve fiziği de çok uygun.Yürüyedursun.

Efes’ten kimseyi yaklastirmayin yanina :( Yerli uzuna cilginlar gibi ihtiyaci olan Efes’ten uzak tutun :(

İlk maçın tamamı ve ikinci maçın son periyoduna kadar aklı bir karış havada oynadı. Son çeyrek attığı 2 üçlükle basketbolu hatırladı. Bir faulle, bir top kaybıyla ya da kaçan boş üçlükle oyundan düşmemesi gerekiyor. Takımda 3 uzun bulunurken aldığı dakikaları iyi değerlendirmeli.

Efes maçının bir başka kahramanı double double'lik istatistiki performansının yanısıra istatistiklere yansımayan savunma katkısı ve direkt alamasa da karıştırdığı reboundlar var.

Futbol dahil gelmiş geçmiş bonservis ödeyip de aldığımız en verimli oyuncumuz
kazandırana helal olsun

3 lüklerde ki yüzdesi başta olmak üzere şutlarını da geliştirirse Avrupa'da izleriz 2 3 sene içinde. Çok daha iyi olacak inşAllah 🤲

3 lüklerde ki yüzdesi başta olmak üzere şutlarını da geliştirirse Avrupa'da izleriz 2 3 sene içinde. Çok daha iyi olacak inşAllah 🤲

Bugün gerekeni yaptı. İçine Mirotic kaçtı, müthiş üçlükler attı. Sırtı dönük Singleton'a karşı üstünlük kurdu. Ligin en iyi yerli 4 numarası.

Edit:Ergin hocanın milli takımda yeni Ersan'ı olur 🤩

Hep soyluyorum yerli Melli olacak bu cocuk :)

Çok kötü savunmacı ne yazık ki. Topu biraz yere vurmayı öğrenir, üçlüklerini daha istikrarlı hale getirirse yerli durumuna da göre, Cleveland'da Bickerstaff'ın yaptığı gibi 3 uzunlu bir takımın iyi 3 numarası haline gelebilir ama. Tabi onun için en az Blackshear ve Sadık kadar mobil de bir 5 numara gerek.

Bence saç imajıyla ve oyunuyla Garbajosa'yı anımsattı bana, çok gelecek var Sadık'da. Maşallah gözlerinden öpüyorum onu :)

Bu yaşta elenme maçında son 2 yılın El şampiyonuna karşı kaç tanesini soktuğundan bağımsız 8 tane üçlük deneyecek özgüvenin olması çok önemli. Pistiolis hocamın elinde daha iyi bir oyuncu olacaktır.

Bence saç imajıyla ve oyunuyla Garbajosa'yı anımsattı bana, çok gelecek var Sadık'da. Maşallah gözlerinden öpüyorum onu :)

Huyu benzemesin aman. Avrupa’daki en çirkef oyunculardan biriydi.

Biraz daha güçlenirse muazzam olur. Sadık ayarında 2 tane daha yerli bulabilir miyiz acaba?

Huyu benzemesin aman. Avrupa’daki en çirkef oyunculardan biriydi.

Biraz daha güçlenirse muazzam olur. Sadık ayarında 2 tane daha yerli bulabilir miyiz acaba?

Doğuş Özdemiroğlu, Onuralp Bitim ve Furkan Haltalı'ya parayı basıp alacaksın...

Sen çok güzel bir çocuksun Sadık! Son maçta eli titremeden kaldırıp atmak büyük yürek ister.

Bizim için çok değerli bir oyuncu konumunda.

Yatırımı arttırmayıp hedef euroleague olmazsa bu tarz yerli oyuncuları tutmak çok zor olur.

Çok değerli bir oyuncu . Çalışmaya devam.

Geri