Şampiyon Galatasaray

Önder Ç.

0
Yönetici
2006-2007 Tekerlekli Sandalye Süper Lig şamypiyonu GALATASARAY.
http://www.gsbasket.org (anasayfamızdaki resme bakmayı unutmayın)

Hayatımda gördügüm en güzel şampiyonluklardan biriydi. Bugün salonda olan herkes çok şanslıydı gerçekten. Başta oyuncularımız olmak üzre emeği geçen herkese teşekkürler. Bu sinerji hep sürsün...

Son maçta bile bir tane yönetici yoktu. Allah sizide bildiğiniz gibi yapsın !Tek kelimeyle ayıp !

Beşiktaşlı oyuncuları da kutlamak gerekir. Müthiş mücadele ettiler,sonuna kadar bırakmadılar. Daha güzeli de maçtan sonraki görüntülerdi. Link aşagıda kesinlikle izleyin...

http://www.youtube.com/watch?v=Spj_Vrd6uZI
http://www.youtube.com/watch?v=fYpIL7MeMfA
 
Benim okul bitti memlekete döndüm TV'den izledim bi acayip geldi oradan izlemek başka bi keyifliymiş ya..Ama yine o üçlü ağlatmaya yetti beni..

Sonsuz teşekkürler..

Şampiyonluğu kutluyoruz ama bir detay gözüme çarptı..
Hocamız yine başkanına saygı duyduğunu gösterdi..
Başkanına da teşekkür etti.. :)
Keşke onlar da saygı duysalar biraz..
 
Tekerlekli Sandalye Basketbol Finali | Sedat İncesu: "Zor bir final serisi oldu"

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Antrenörü Sedat İncesu, kazanılan şampiyonluktan sonra şu açıklamaları yaptı.

Zor bir final serisi geçirdiklerini dile getiren İncesu, şunları söyledi ,"Gerçekten sezon içinde çok rahattık ama final serisi adına yakışır şekilde oldu. Zor bir final serisi geçirdik. Bu takım Temmuz 2005'de kurulurken, Birinci Lig'e çıkıp şampiyon olmayı hedeflemiştik. Bu hedefe ulaştığımız için çok mutluyum.

Başkanımız Özhan Canaydın, Sinan Kalpakçıoğlu ve takımımızın kurulmasında önemli bir pay sahibi olan Yavuz Kocaömer'e çok teşekkür ediyoruz takım olarak, çok iyi bir sistem yarattılar. Amacımız bu başarıların devamını getirmek"
 
Tekerlekli Sandalye Basketbolunda ŞAMPİYONUZ: Galatasaray: 75 - Beşiktaş: 66

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, final serisinin ikinci maçında Beşiktaş'ı 75-66 mağlup ederek, seride durumu 3-0'a getirdi. Serinin ilk maçında da Beşiktaş'ı 57-48 mağlup eden takımımız 2006-2007 Tekerlekli Basketbol Ligi sezonunu şampiyon olarak kapattı.

Ahmet Cömert Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada 500 kadar taraftarımız da 12 Aslan Yürekliye destek verdiler.

Takımımız sezon içinde oynadığı 18 karşılaşmada ve 4 play-off maçında yenilgi yüzü görmeyerek büyük bir başarı gösterdi.

2005 yılında kurulan Tekerlekli Basketbol Şubemiz geçtiğimiz sezon ikinci ligde mücadele etmiş, namağlup şekilde 1. lige yükselmişti. İki sezondur Türkiye liglerinde oynadıklar tüm maçlardan galibiyetle ayrılan 12 Aslan Yürekli sporcumuzu ve teknik ekibimiz kutluyor, bu şampiyonluklara yenilerini eklemelerini diliyoruz.

http://www.galatasaray.org
 
Çok güzel bir gündü.Eğlendik zevk aldık.Gururlandık.Onur abi,Can abi ile de tanıştım.Güzeldi benim için.

Beni tek üzen Önder abi ile maç yorumu yapamamaktı. :) Ama olsun elbet gene görüşecez.Sanırsam Ahmet Cömert'te ki son maçımızdı.Ah bir üzüldüm bir üzüldüm sormayın. :D

Ayrıca engel tanımayan aslanlara çok teşekkür ederim şahsım adıma.Tucek ile de resim çektirdim. :)

Sedat hocanın sevinci görülmeye değerdi.Çok büyük bir Galatasaraylı olduğunu ortaya toplandıgımızda ki hal ve hareketlerinden bir kez daha anladım.

Sağolun herşey için sağolun.biz sizin nekadar büyük yüreklere sahip olduğunuzu bliyoruz.Bilmeyenler yine bilmesin sorun değil.Onlarsız da neler başarılabileceğini gösterdik.

Beşiktaş'ı da kutlarım.Aytaç abi favori oyuncum bundan sonra. :)
 
Can Altay' Alıntı:
Fotoları merakla bekliyoruz...

Not: Gökçe hayırdır niye Aytaç favori oyuncun:) ?

Top ondayken "Aytaç Sucuk" diye bağırdım oradan başladı espri.Diğerlerine göre de yaşca büyüktü.Basket atınca sevinci de görülmeye değerdi.Sevdim işte. :)
 
Hepsine Sonsuz Tesekkurler..
Paranın ilk planda oldugu sermayenın iliklere kadar ısledıgı son yıllarda bızı tekrar taraf olmanın essız cazıbesını yasattıkları ıcın..
Tellerın ardından sana bakıp umuda sızle ınananlar olmaya devam edecegız..
seneye gorusmek uzere..

Demirdağğ
Gürbulak
 
Arkadaşlar ben Selim DEMİRDAĞ

Öncelikle bu şampiyonlukda emeği olan başda hocamız Sedat İNCESU , Menejerimiz Apo abi,Tüm takım Arkadaşlarım,Hiç bir zaman bizi yalnız bırakmayan abimiz Sinan KALPAKCIOĞLU.Yavuz KOCAÖMER, ve siz büyük GALATASARAY TARAFTARINA çok teşekkür ediyorum.Hem Ahmet Cömertte hemde deplasmanlarda bizileri hiç bir zaman yalnız bırakmadınız hep desteklediniz iyiki varsınız.
Bu şampiyonluk başda taraftarlarımıza ve tüm camiyamıza hayırlı olsun.Maçdan sonra sizlerle yaşadığımız o büyük coşkuyu ömrümün sonuna kadar unutmayacağım tekrar tekrar sizlere çok teşekkür ediyorum Hepinizi çok seviyorum .
 
Bu sene bu sevinci bize yaşatan tüm oyuncularımıza yürekten tebrikler.. Son maçta salondaydım ve maç sonrası resmen ağladım..Tekrar teşekkürler..
 
Harikasınız sizler,bu sevinçi anlatacak söz yok bize bu sevinciyaşatan tüm oyuncularımza sonsuz teşekkürler ediyorum.Bunun devamı da gelecek Avrupa'da da başarılı olacaktır.Yürüyedurun ASLANLARIMIZ
 
GS tv de ropoartajlari izlerken gozlerim doldu gercekten. Umarim bu takim bir avrupa sampiyonlugu da kazanir. Yonetim lutfen gereken destegi gostersin.
 
Re:

Gizem Boztay' Alıntı:
GS tv de ropoartajlari izlerken gozlerim doldu gercekten. Umarim bu takim bir avrupa sampiyonlugu da kazanir. Yonetim lutfen gereken destegi gostersin.
Bu takım bir Avrupa şampiyonluğu kazanacak fakat yönetimin desteğiyle değil, tamamen kendi çabalarıyla. Bu yıl kazandığımız lig şampiyonluğu gibi tamamen kendi çabalarıyla kazanacak takımımız Avrupa şampiyonluğunu. Sayın Canaydın yine takımı her maçta yalnız bırakır fakat kupa kazanılınca kupayı ayağına bekler aynı bu yıl olduğu gibi.
 
su topunda da kaldırmıstık fıratçım kupayı.gerçi oyunculardakı manasız sogukluktan oturu herhangıbır sevınc yasayamadık o fınal serısınde.bı yerde aslında gercekten tek sampıyonlugumuz =)
 
Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'ni yenilgisiz birinci olarak bitirdi. 18 maçta 1436 sayı atan sandalyeli aslanlar, rakiplerine sadece 776 sayı verdiler. Böylece maç ortalaması yaklaşık 80 sayıya geldi.

Aslanlar yalnız rakipleri ile değil, aynı zamanda Galatasaray Kulübü'nün yönetiminden kaynaklanan zorluklarla dolu bir sezon geçirdiler. Ne Başkan Özhan Canaydın ne de yönetim kurulundan bir tek kişi bu takımla ilgilendi. Zaman zaman mazot parası bulamadıkları için minibüsleri ile antrenmanlara gidemediler. Kaldıkları otelden ve evden kiralar zamanında ödenmediği için atılma tehlikesi ile karşı karşıya kaldılar. Maaşlarını birkaç aylık gecikme ile zorlukla aldılar. Birçok deplasmana aynı gün uçakla gidip , geceleme parasından tasarruf etmek için geri dönmek zorunda kaldılar. Ama onlar yılmadılar, gerçek Galatasaraylı olduklarını gösterdiler. Ve katıldıkları ilk yılda Süper Kupayı Galatasaray'a getirdiler. Ve o kupayı hiç üzülmeden, sıkılmadan alan Özhan Canaydın bakın neler söyledi : "Bu takımın kurulması için çok büyük destek verdim. (Bu desteğin ne olduğunu bir başka yazımızda anlatacağız) Sinan Bey'e (Kalpakçıoğlu) ve Yavuz Bey'e (Kocaömer) çok teşekkür ediyorum. Bugün şampiyonlukta onların da katkısı var. (Sayın Başkan o iki teşekkür ettiğiniz kişi olmasaydı bu şube bırakın şampiyonluğu, dağılır giderdi. Bunun da farkında mısınız?) Bu branşta yenilmez armada olun! Avrupa'da ses getireceğiz. Yine size güveniyoruz. İnşallah işleri şekle soktuktan sonra yine maçlarınıza gelir hale geleceğiz." (Sanki daha önce defalarca geldiler de ...)


Destek sağlanmalı
Bırakın Özhan Canaydın'ı, 18 Lig ve 4 Play - Off maçının bir tanesine bir yönetim kurulu üyesi geldi mi ? Asbaşkan Adnan Polat , sadece 5 bin YTL peşin ödenmediği için, gelir sağlamak amacıyla yaptırılması düşünülen kaşkollerin siparişini iptal etmekten başka ne iş yaptı? Başkalarına bu güzel lafları anlatabilirler. Ama işin içinde yaşayan bizlere asla. Avrupa'da ses getirmek sistemle, ilgiyle olur. Bir şube sorumlusunun kararını 2,5 ay alamayan yönetim hangi Avrupa'dan bahsedebilir? Eğer bu sözlerinde samimi iseler, yapılacak şey hemen bir şube sorumlusu seçerek, bu işe gönül vermiş insanların desteğini sağlamaktır.

YAVUZ KOCAÖMER
MİLLİYET

Yavuz abi yine dökmüş içindekileri herkese inat..
 

Üst