Şampiyonlar Ligi 2009-2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonlar Ligi Play-Off ilk maçları sonunda gruplara kalan ilk takımlar şöyle:
Atletico Madrid (İspanya)
Debreceni (Macaristan)
Lyon (Fransa)
Maccabi Haifa (İsrail)
FC Zürich (İsviçre)

Debreceni 14 yıl arada sonra ŞL'ye katılan ilk Macar takımı oldu.
 
Beşiktaş şanslımıdır bilinmez ama son sıradan 3.torbaya girmeye hak kazandılar.Kura çekimi yarın.4.torbada Debrecen,Zurich gibi çok zayıf takımların yanı sıra Wolfsburg da var.Belki de 3.torbaya boşuna düşmemiştir Beşiktaş :)
 
Ada bu pozisyonu konuşuyor!

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş karşılaşmasında Arsenal Emirates Stadyumu'nda dün gece İskoç rakibi Celtic'i 3-1 mağlup etti. İlk maçı da 2-0'lık skorla kazanan Arsenal adını gruplara yazdırmayı başardı.

Maçın ardından ise Ada ve İskoç basınında Arsenal'in Eduardo'nun ayağından penaltıdan attığı ilk gol kaldı.

Eduardo'nun 27. dakikada penaltı pozisyonunda kendini yere bırakması İskoç cephesini çileden çıkarttı.

Celtic kulübü konuyu UEFA'ya kadar götürebileceğini ve Eduardo'nun bu hareketinden dolayı ceza alması gerektiği yönünde açıklamalarda bulundu.

Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger maçın ardından Hırvat golcünün bilerek bir sahtekarlık yapmadığını söyleyerek oyuncusunu korumaya çalışsa da televizyon görüntüleri Eduardo'yu zora soktu.

Bu maçı yöneten hakem ise İspanyolların dünyaca ünlü düdüğü Manuel Enrique Mejuto Gonzalez'di.İşte Ada ve İskoç basınını karşı karşıya getiren, pozisyon...

[youtube:2a6dqn6u]http://www.youtube.com/watch?v=CRQdajBE-Qw[/youtube:2a6dqn6u]
 
A: Bayern Münih, Juventus, Bordeaux,Maccabi Haifa
B: Manchester United, CSKA Moskova, Beşiktaş,Wolfsburg
C: Milan, Real Madrid, Marsilya,Zürih
D: Chelsea, Porto, Atletico Madrid,APOEL
E: Liverpool, Olympique Lyon, Fiorentina,Debreceni
F: Barcelona, İnter, Dinamo Kiev,Rubin Kazan
G: Sevilla, Glasgow Rangers, Stuttgart,Unirea Urziceni
H: Arsenal, AZ Alkmaar, Olympiakos,Standard Liege
 
Gazanfer Tosun' Alıntı:
Beşiktaş şanslımıdır bilinmez ama son sıradan 3.torbaya girmeye hak kazandılar.Kura çekimi yarın.4.torbada Debrecen,Zurich gibi çok zayıf takımların yanı sıra Wolfsburg da var.Belki de 3.torbaya boşuna düşmemiştir Beşiktaş :)

Boşuna söylememişim :)

Beşiktaş 3.lüğü zorlar.
 
-Barcelona ile İnter F Grubu'na düştüler, harika iki maç bizleri bekliyor.
-Arsenal 6'da 6 için oynar.
-G Grubu zayıf oldu. Biz çıkardık ordan.
-Manchester United / CSKA / Beşiktaş / Wolfsburg
-Şanssız Beşiktaş :ehue
 
Umut Öncel' Alıntı:
B Grubu:Manchester United, CSKA Moskova, Beşiktaş, Wolfsburg

Geçmiş olsun diyorum.Muhtemelen 4. olur.

Bence de geçmiş olsun. Bjk'den bu sene bir cacık olmaz. En sevindiğim takım Wolfsburg oldu. Wolfsburg Manu ile 1.'liğe oynayacaktır.

Wolfsburg için hayırlısı olsun. :) Ayrıca bu Emre Tilev ile yanında ki adam ne komik ya. Bjk değil grupta ki rakipleri korkacakmış hahaha
 
2.Torbadan en iyi sayılabilecek kurayı,4.Torbadan da en kötü kurayı seçti Beşiktaş.Wolfsburg yerine diğer takımlardan biriyle eşleşseydi gruptan çıkma şansı olabilirdi.Bu durumda Cska ile 3.lüğe oynarlar.
 
Saadet Unal' Alıntı:
Wolfsburg için hayırlısı olsun. :) Ayrıca bu Emre Tilev ile yanında ki adam ne komik ya. Bjk değil grupta ki rakipleri korkacakmış hahaha
:) :) :)

Kura anlamında birtek ikinci torbadan iyi bir rakip seçtiler.Manchester için birşey söylemeye gerek yok sanırım,çok rahat çıkarlar,ikinci Wolfsburg olur.Beşiktaş ise dört hadi olmadı beş puan toplar sonuncu olarak elenirler.
 
Barça ile İnter'in aynı grupta olması ilginç bir tesadüf olmuş.Zlatan ile Eto'o kozlarını iyi paylaşırlar.

G grubu sahiden çok kolay olmuş.Şampiyonlar Ligi gibi değilde Avrupa Ligi grubu gibi olmuş.

Bu arada UEFA yılın futbolcusu ve yılın forveti Lionel Messi, yılın orta sahası Xavi Hernandez, yılın defansı John Terry, yılın kalecisi Edwin Van Der Sar seçilmiş.Ödüller son derece yerinde verilmiş.Madrid'li Perez ve artizz Ronaldo kimin en iyi olduğunu görmüştür artık.

http://www.uefa.com/competitions/supercup/news/kind=1/newsid=877275.html
 
Sevgili Umut , hadi Ronaldo'yu anlarım da , Perez'in bu konuyla ne ilgisi var onu çözemedim..Daha destur , adam seçileli birkaç ay oldu.. ;)
 
Onu bunu bilmem de Terry'nin en iyi olmasına çok sevindim. Bunu fazlasıyla haketti. Üstelik 2 yıl üste seçildi bunun için bile ayrı bir tebriği hakediyor. Kendisi en sevdiğim futbolcuların başın da geliyor. Başarılarının devamını diliyorum.
 
eto'o ve ibrahimovic karsı karsıya gelcek ve belki de bu takasın hangi takıma daha fazla fayda sağladığını göreceğiz. bi de kaka eski takımına karşı oynayacak.
 
İlk maç ManU ile!

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş'ın fikstürü de belli oldu !..

Siyah beyazlılar ilk maçını 15 Eylül'de İstanbul'da Manchester United ile oynayacak !.. Beşiktaş'ın ilk 3 maçından 2'si deplasmanda !.. Kış mevsiminin çok sert geçtiği Rusya'ya 30 Eylül'de gidecek olması ise Beşiktaş'ın fikstürünün en avantajlı yönlerinden biri... İşte Beşiktaş'ın fikstürü:

15 EYLÜL
Beşiktaş-Manchester United
Wolfsburg-CSKA Moskova

30 EYLÜL
CSKA Moskova-Beşiktaş
Manchester United-Wolfsburg

21 EKİM
Wolfsburg-Beşiktaş
CSKA Moskova-Manchester United

3 KASIM
Beşiktaş-Wolfsburg
Manchester United-CSKA Moskova

25 KASIM
Manchester United-Beşiktaş
CSKA Moskova-Wolfsburg

8 ARALIK
Beşiktaş-CSKA Moskova
Wolfsburg-Manchester United

(Ligtv.com.tr)
 
Manchester Utd. grubun favorisi.Birinci bitirecektir.

Bjk için 4. torbadan Wolfsburg'u seçmeleri kötü olmuş.Cska Moskova da iyi bir takım olmasına rağmen bence Wolfsburg ve Beşiktaş'a oranla gruptan çıkma şansları az.

Bjk Wolfsburg'la 2.lik için mücadele edicektir.Aralarındaki ;
21 EKİM
Wolfsburg-Beşiktaş
3 KASIM
Beşiktaş-Wolfsburg maçları çok çetin mücadelelere sahne olucak gibi duruyor.
 
CSKA Moskova, Wolfsburg, Beşiktaş ikincilik için çekişirler. Wolfsburg, Almanya şampiyonu olarak, tehlikeli gibi duruyor, ama Avrupa' da tecrübeleri sınırlı. Dördüncü torbadan daha güçsüz bir ekip gelebilirdi, ancak grupta bu takımın üstünde yer alır, Beşiktaş.

M.United, grubun favorisi. İlk maçın M.United ile oynanması bence avantaj. Beşiktaş seyircisinin desteğiyle puan alacaktır, ama deplasman için bir şey söylemek zor. Liverpool hezimeti gibi olmaz umarım.


CSKA Moskova ise eski gücünde değil, Beşiktaş evinde bu ekiple oynayacağı maçı kazanmak zorunda. Deplasmanda da kendisini zorlarsa oradan da puan kazanabilir. Hocaları Zico. Bu da düşünülmesi gereken bir faktör. Zico, Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligi'nde kazandığı başarıyı sürdürmek isteyebilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst