Kerem SEÇER' Alıntı:
Bursalı ile ne alakası var Gazanfer. Bursa'yı da FB yerine koyarsak işimiz var. Geçen sene de Bursaspor aleyhine durmadan yazılıyordu bu sitede, hatta FB'nin şampiyonluğunu isteyenler bile vardı. Açıkçası hiç hoşuma gitmiyor bu tür yazılar. Hem belki ben Bursa'yı seviyorum ya da Bursalıyım. Herkes aynı düşünmek zorunda mı? Bursaspor imkanları dahilinde süper bir iş başardı ve Avrupa'da da başarsın isterim. Sonuna kadar da destekleyeceğim. Aynı şekilde Trabzonspor'u da. Hatta yeri gelirse Beşiktaş'ı bile desteklerim ama abartmadan. Bu takımların hiçbiri bir Fener değil ki Fener'i destekleyenler bile var.
Abi Bursalılık konusuna gelinirse en Bursalı benimdir sanırım

Kimlikte yazıyor ötesi yok
Bursaspor'u eskiden de sevmezdim, şimdi de sevmiyorum. Ama en azından geçen maçtan sonra diğer Galatasaraylıların da sevmeyeceğini düşünmüştüm.
Sebep sadece Volkan Şen ya da başka birşey değil. Taraftarlarının genel tutumu, 1 sene şampiyon olarak kendilerini birşey sanmaları vs.
Kaldı ki geçen sene Samiyen'deki maçta ufak bir kovalamaca da yaşanmıştı Bursalılarla, yani genel olarak Galatasaraylıların sevmemesi gerekiyor diye düşünüyorum bu takımı, iyi anlaşamayız biz.
İstanbul takımlarını Bizans olarak gören taraftarların takımından ne beklenir zaten?
Avrupa da bu sene tek desteklediğim takım Trabzonspor, Galatasaray'dan sonra tabiki. Onları da çok sevdiğim söylenemez ama hakettiler bence artık bir başarıyı.
Salih Coskun' Alıntı:
Bi Volkan Sen yüzünden Bursa'ya düsman olacagima, Ertugrul Saglam gibi adam gibi bir adam icin Bursa'li olurum. Fener disinda da her takimi desteklerim Avrupa'da.
Ertuğrul Sağlam adam gibi adamı neye dayanarak söylüyorsunuz? Aykut Kocaman, Bernd Schuster,Şenol Güneş, Abdullah Avcı, Yılmaz Vural vs. vs adam değil mi? Komik olmuş... Bursalıların hocalarına yaptığı bir benzetme sadece. Alex'e de Kralex diyorlar, onun için Feneri de tutalım hadi, o da çok efendi adam gibi adam
Bir de Ali Sami Yen'e küfreden taraftarların takımını da destekliyormuşsunuz,o da sorun değil, devam edin...