Şampiyonlar Ligi Rakipler

Şampiyonlar Ligi'nde Rakipler Belli Oldu

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın, 1-4 Mayıs 2008 tarihleri arasında İspanya'da mücadele edeceği Şampiyonlar Ligi final karşılaşmalarındaki grubu ve rakipleri belli oldu.

Sekiz takımın iki grupta mücadele edeceği Şampiyonlar Ligi final gruplarında Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, A Grubu'nda mücadele edecek.

Galatasaray'ın grubunda yer alan rakipleri ise şöyle: İspanya şampiyonu CD Fundosa Once Grupo, İtalya 2.'si A.S. Dream Team Onlus Taranto ve Fransa 3.'sü Hyeres Handiclub.

Şampiyonadaki diğer grup olan B Grubu'nda ise İtalya şampiyonu Santa Lucia Sport, Fransa 2.'si Toulouse IC, Fransa şampiyonu CS Meaux ve Almanya ligi şampiyonu RSV Lahn-Dill takımları bulunuyor.

Galatasaray'ın grubundaki maç programı ise şöyle:

2 Mayıs 2008 / 14:30 / A.S. Dream Team - Galatasaray
2 Mayıs 2008 / 18:00 / Hyeres Handiclub - Galatasaray
3 Mayıs 2008 / 09:30 / Galatasaray - C.D. Fundosa Grupo
 
Zor bir kura olmuş. Dream Team geçen senenin Andre Vergauwen şampiyonu. Bir çok takımını Chieti kupasında mağlup ettiğimiz İtalya liginde 2. sırada. İspanyol ekibi seribaşıydı, onlar da oldukça güçlü bir takım. Fransız takımını bilmiyorum, fakat ligin liderini yendikten sonra 3.sünü de yeneriz diye düşünüyorum.

Diğer grup Santa Lucia Sport dışında daha kolay olmuş bizim gruba göre. Umarım Dream Team eski gücünde değildir.

Bu grupta lider olup yarı finalde Santa Lucia ile eşleşmemek bence çok önemli.

Kupaya giden yol çok zorlu olacak. Aslanlarımıza sonsuz başarılar !
 

Üst