• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Şampiyonlar Şampiyonu Galatasaray | Galatasaray 85 - 80 RSV Lahn Dill (Final)

Normal sürede katkı vermeyen Kaptan Tucek'in de katkısını es geçmemek lazım.. Helal olsun gerçekten

Tucek biraz daha erken girse rahat kazanırdık

Başından beri söylüyorum, kupasız gelseniz de önemli değildi ama kupayla gelmeniz daha hoş olacak. Avuçlarım patlayıncaya kadar alkışlıyorum Sedat Hoca´yı, Engelsiz Aslanlar´ı ve şubede emeği geçen herkesi.

"Engelsiz Aslanlar her şeyin en iyisine layık" diyen herkesi pazar günkü maça bekliyoruz...

Bize bu mutluluğu üçüncü kez yaşatan engelsiz aslanlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum

Alman takımlarının genel oyun anlayışında var gömülü savunma pota altına sokmuyorlar. Sedat hoca bu sporun bir numaralı koçudur, kısaları içeri gönderip dışarda Fİfi bazende Özgür'le 3 lük imkanı yakalamamızı sağladı. Hoca'ya hayranlığım bir kez daha arttı.

Bir çift lafda şu şampiyonayı İStanbul'a almayı beceremeyen daha doğrusu İstanbul'a almak için Uğraşmayan yönetime yazıklar olsun.

Sayın Endican Kulübü dava ederken ki harcadığı enerjinin yarısını Şu şampiyonayı İstanbul'a almak için harcasaydı şimdi Sarmaş dolaş şampiyonluk kutlıuor olacaktık, sana da büyük yazıklar olsun Endican.

Mutluluktan ağlamayı o kadar çok özlemiştim ki:) helâl olsun!!!şimdi ağlamaya devam...

Engelsiz aslanlara sonsuz tebrikler.Helal olsun bütün takıma.

Aslanlarımızı canı gönülden kutlarım . Onlar bizim gururumuz oldular. Artık alıştık onların şampiyon olmasına seviyoruz sizi engelsiz aslanlarımız

Helal olsun.Dilara Endicana ragmen muhtesem basari.

Gerektiginde Federasyona kafa tutabilen Sedat hoca gibi bir hocaya ihtiyacimiz var her bransta.

Engelsiz Aslanlar'a bütün kalbimle teşekkür ediyorum, Galatasaray'ın ruhu sizsiniz.

Helal olsun aslanlar.

Sizin Allah'ınıza kurban :)...

cok sevgili futbol takımımıza kapak olsun....

yine göğsümüzü kabartılar,Aslan yürekliler....

Bu mutlulugu 3.kez yasamak. Futbol takimindakiler gorsun.

Helal olsun Aslanlar!

Karşılama olacak mı?

karşılama yapılmalı

Helal olsun 100 kere, 1000 kere helal olsun.

Olmasa milyon dolar cebinde, Aslan ruhu var yüreğinde !

Geri