San Antonio Spurs

Maşallah çok iyi gidiyoruz ama Love'ın 32-22'si ve Milicic'in 22 sayı 8 ribaund 5 blok 4 asist gibi gelmiş geçmiş en iyi performansıyla oynaması beni biraz korkuttu,umarım sadece bu maçlık bir pota altı zaafı yaşamışızdır.

Bu arada normal sürenin son şutunu da Neal kullanmış,faul yapılmış,3'te 3 atıp maçı uzatmaya taşımış.
 
İlk yarıyı 61-44 yenik kapadığımız maçta süper bir geri dönüş yapıp 109-95 yenmişiz deplasmanda New Oreleans'ı,maçın bu saatte olduğunu bilsem izlerdim,üzüldüm.

Bu arada deplasmanda 7-0 yapmışız,kaybettiğimiz 2 maçın da evimizde olması ilginç.
 
M.Furkan Şenbabaoğlu' Alıntı:
İlk yarıyı 61-44 yenik kapadığımız maçta süper bir geri dönüş yapıp 109-95 yenmişiz deplasmanda New Oreleans'ı,maçın bu saatte olduğunu bilsem izlerdim,üzüldüm.

Bu arada deplasmanda 7-0 yapmışız,kaybettiğimiz 2 maçın da evimizde olması ilginç.
Aynen ama herşeye rağmen çok iyi gidiyoruz yanılmıyorsam 14-2 oldu. Hem New Orleans'ı yenip arayı açtık.Hem de L.A Lakers kaybetti. Umarım böyle devam ederiz. I love you Spurs&Duncan
 
spursda ciddi bir toparlanma var.hala güçlü takımlarla oynamadıklarını düşünüyorum.spursun celticsle,lakersla,miamile oynayacağı maçları beklemek lazım.ama herşeye rağmen iyi başladılar.şu anki halleriyle batıda 1 olamasalar bile en kötü 3 olurlar.tebrik etmek lazım spurs.
 
Son periyodun ilk 3 dakikasında ginobili şov yaptı resmen 4 asist 3 ribaunt 5 sayıydı galiba sadece 3 dakikada zaten orda 13-2 seri yakaladınız ve galip geldiniz..
 
Burak Barut' Alıntı:
Emre reyis gel önderimiz ol :) Seninle yürüyelim bu yolda : )

Duncan'ın istatistikleri müthişti.

haddimize midir burak bizim size önderlik etmek : )
san antonio her daim sevdiğimiz, sevmekten ziyade takdir ettiğimiz, zaman zaman bruce bowen yüzünden kızsak da, Popovich yüzünden ısındığımız bir takımımızdır.. Başarılı olmasını diler ve umut ederiz lakin Sixers sevgiden de ötedir.. Biz bu konuda tek ihtimalli insanların hikayesini okumuşuzdur.. Tek yol Sixers yolu.
 
Erin Barry hayran sayfası tam makara olmuş durumda facebook'ta. SOrry Eva but Tony is mine yazıyor :) bi yerde de my love diye yazılıp alta Parker'ın resmi koyulmuş . Millete eğlence çıktı...
 
San Antonio, deplasmanda Hornets'ı ezip geçerken 11/22 ile % 50 üçlük atmış.. Matt Bonner da 4/5 ile % 80 atmış.. Bu gece de böyle geçmiş.. Adamlar 17-3 oldular..
 
Maç Spurs'ün evindeydi Emre abi ama tabi çok iyi gittikleri gerçeğini değiştirmez.
Henüz 2.periyod oynanırken farkı 30 sayıya çıkarmışlar.
Bonner attığı zaman durdurulamayan bir oyuncu.Daha önce de Thunder deplasmanında çok fena atmıştı.
33 dakika ile sahada en çok süre alan oyuncu Gary Neal. :)
 

Üst