• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Sancho Lyttle

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Arkadaşlar,kontrat durumu nedir? Kalacak mı? Lütfen bozmayalım şu kadroyu artık.

Sen bu takımın başına gelen en güzel şeysin

Erkeklerde bile onun kadar bileği düzgün 4 numara yok. Helal olsun valla, kalıp bizim uzunlarımıza şut çalıştırmalı:)

Ben erkek takımında bile böyle kaliteli , yürekten savunma yapan bir oyuncu görmedim. Kesinlikle takımın ve savunmanın bel kemigidir . Umarim Alba'dan sonra senide kaybetmeyiz..

Takımda gitmemesi gereken yegane oyuncu.

Sancho Lyttle Galatasaray kadın basketbol takımının azı dişidir :D (herkes övmüş bende farklı öveyim dedim)

Alba'nın kankası. O gidiyorsa Sancho'nun durumu içime bir kurt düşürdü.

Sancho konusunda herkes rahat olsun arkadaşlar takımda kalacak kendisi her şeye rağmen !

Alba için böyle bir şey demedim imzaladı gidecek konu para değil ilgisiz dedim hocam ama Sancho konusu farklı imza atmamıştır umarım daha tutacaklardır .

Sancho sanırım Ocak'tan sonra gelmek isteyecek, Cumhurbaşkanlığına gelsin kupayı kazanırıp sonra tekrar dönsün :(

Sophia Young'tan sonra takima gelen en iyi 4 numara!

Ocakta gelmene razıyım yeter ki takımda kal be Sancho..

Ocakta gelmesi bizim için daha iyi bile olur düşüncesindeyim. Üst üste şampiyonalar, ligler. Dinlenmesinde fayda olacaktır.

Ocakta gelsin problem yok. Sezon gerçek manada Mart ayında başlıyor zaten.

Bu takımın en iyi oyuncusu. Ağlanacaksa bu kadına ağlayın. İnşallah gitmez bi yere.

Ocak ayını geçtim lig finaline gelmesini bile kabul edebilir yönetim o duruma düştüler...

3puan'ın haberine göre Sancho takımda kalmış.Sözleşme 1+1 yıllıkmış.

Geri