Schalke 2 - 3 Galatasaray

Huntelaar'ın olmaması bence onlar için eksiklik değil.Oyun felsefesi olarak bizden fersah fersah üstün bir takım Schalke.Her türlü olumsuzluğa rağmen benim turu geçeceğimize umudum var.
 
-------------Muslera-------------

Eboue----Semih--Dany(Gökhan)--Rirera

----------Hamit-Melo-Selçuk----------

----------------Sneijder-------------

--------------Burak--Drogba----------

Lütfen bu kadroyla çık Fatih hocam.
 
-------------Muslera-------------

Eboue----Semih--Dany(Gökhan)--Rirera

----------Hamit-Melo-Selçuk----------

----------------Sneijder-------------

--------------Burak--Drogba----------

Lütfen bu kadroyla çık Fatih hocam.

Çok doğru bir kadro. 2 büyük transfer olduğundan beri bu kadro ve bu sistemi bekliyorum. Ama Fatih Hoca hâlâ bu sisteme geçmedi. Kalitesine,tecrübesine yakışmayan kadro ve sistemlerle sahaya çıkıyor. Bu kadro şu andaki en doğru kadro ve sistem. İnşaAllah Fatih Hoca kendine gelirde bu kadro ile çıkar. Galatasaray bitti demeden hiçbirşey bitmez !!!
 
Tamam Fatih Terim eleştirilmez diye bir şey yok haksız kararlar da verir söylenir ama adam 24 saat o insanlarla yaşıyor 24 saat bunları düşünüyor kendine gelir demek falan hoş değil adamın senin yaşının 3 katı futbolda emeği var.. Ha bu arada bende o kadroyla çıksın isterim ama bu demek değildir en iyi kadro o..

Neyse Schalke bayağı şımardı bu aralar indiririz onları :) 3 4 atcaklarmış pehh.. Braga maçı gibi olur atarız alırız :)
 
Kral : Gönül ne makam ister ne mevki, gönül şimdi Schalke önünde yeşil sahada olmak ister. Kondisyon eksiğim olmasına rağmen en azından son 10 dakika oynayıp Schalke önünde tur atlamak ne büyük mutluluk olurdu
 
İnşallah 2 gün sonra muhtemel rakiplerimizi konuşacağız burada.Bu maçı kazanacağımızı (Daha doğrusu bize yarayan skoru alacağımızı düşünüyorum maç uzayacak gibi bir his var içimde)
Maç geneline bakarsak rakipte ilk maçta Huntelaar'ın katkısı tartışılmazdı orta saha gibi oynamıştı.Bu maç Pukki oynayacak aynı şey olmaz bence.ve beklerimize büyük iş düşüyor.Riera çok iyi bir performans göstermeli.
 
Şuan çok mutluyum, bana karışmayın arkadaş :) ilk gün demiştim en az yarı final bekliyorum, zor oldu bizim oldu, Fatih hoca ve bütün takımı kutluyorum, belki o kupa bir hayal ama güzel hayal ve hayal etmezsen kazanamazsın :)
 
Çok iyi oynadık tebrikler tüm takım yapması gerekenleri yaptı.

Artık Cuma günkü Kura çekimine odaklanacağız Muhtemel rakipler Barcelona-Dortmund-Juventus-R.Madrid-PSG-B.Münih(Muhtemelen)-Porto/Malaga
 
Bütün renkdaşlarıma merhaba foruma ilk mesajımı böyle güzel bi gecede atmak nasipmiş... İnanın ikinci golden sonra maçı izleyemedim dışarı çıkıp dolaştım :) inşallah daha ileri gideriz .. Şimdi konsantrasyon zamanı aynı ciddiyetle lige dönmeliyiz lig çok önemli şampiyonlar ligine tekrar gidiş biletimiz ... herkese saygılar ...
 

Üst