• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Sedat İncesu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Can Altay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
Sedat Hocam Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Minik Aslanımız inşallah vatanına milletine hayırlı bir evlat ailesinede övüneceği bir güzellik olur...

Allah analı babalı büyütsün

Hoşgeldin Lara Bebek
Allah analı , babalı büyütsün
Tebrikler Sedat Hocam

Facebook'tan kutlamıştım.

Allah analı babalı büyütsün Lara bebeği.

Sarı kırmızı büyüsün.

Hocamızın bugün doğum günüymüş. Ayıp ettik unuttuk. Mutlu yıllar dileyelim ;)

Mutlu yıllar hocam.Daha nice senelere ve başarılara !!!

Sedat Hoca´m, eşiniz ve yeni doğan bebeğinizle nice mutlu yıllara...

Eskiden Sedat Hoca´mız ara sıra foruma girer düşüncelerini paylaşırdı. Sanırım taraftarın takımı tribünlerde yalnız bırakması nedeniyle sitem edip yazmıyor.

Mutlu yıllara Sedat Hocam...

Mutlu yıllara hocam.

Onur Yavuz' Alıntı:
Sedat Hoca´m, eşiniz ve yeni doğan bebeğinizle nice mutlu yıllara...

Eskiden Sedat Hoca´mız ara sıra foruma girer düşüncelerini paylaşırdı. Sanırım taraftarın takımı tribünlerde yalnız bırakması nedeniyle sitem edip yazmıyor.
ama yaptığı bencede haklı bir sitem değil mi onur abi sezon boyunca 5kişiyle oynadılar resmen bu arada nice yıllara sedat hocam yapılmayan kaldı mı acaba :)

Nice sağlıklı mutlu Galatasaray'ın başararıları ile dolu günleri yaşamanız dileğiyle mutlu yıllar .

Nice mutlu yıllara Sedat Hocam.

Sitem konusunda ne kadar etse azdır :(

Geçmiş doğum gününüz kutlu olsun hocam...!

geçmiş doğumgününüz kutlu olsun Hocam

Geçte kalmış olsak.Mutlu yıllar hocam.Nice başarı dolu yıllara.

nice yıllara sedat hoca umarım herşey gönlünce olur......dogum günün kutlu olsun.

İmparator'un başlığındaki ilk mesaj böyle olsun istemezdim.

Hocamız geçen sezon yapmış olduğu açıklamalardan ötürü bu sezon ceza aldı. Beşiktaş maçında takımın başında olamayacak. Henüz detayları bilmiyorum. En kısa sürede öğrenip, aktarmaya çalışacağım.

Sahada durduramadıkları takımımızı, masa başı oyunları ile hiç durduramazlar!

yönetim basketbol ve tekerlekli sandalye basketbolda çok pasif, biraz sert olmak lazım.

Geri