• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Selçuk İnan

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cezmi Turalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
Puanları 0
Çözümler 0
@Cezmi Turalp
Selçuk İnan Galatasaray'da

Galatasaray, Trabzonspor'un milli orta saha oyuncusu Selçuk İnan ile beş senelik kesin anlaşmaya varmıştır.

Yeni sporcumuza Galatasaray kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz.

Galatasaray Sportif AŞ

5 yıllığına anlaşmışız...

hayırlısı olsun...

Resmi sitede açıkladı hayırlı olsun.:)

Hasan şaş bir konuştu yetti aklını çelmeye,süper bir transfer gercektende ,ortasahamız için biçilmiş kaftan.....

Hayırlı olsun

Hayırlı uğurlu olsun. Benim gözümde Drogba' dan daha önemli bir hamleydi. BAM' ın üstüne, bu sene izleyeceğimiz orta saha nasıl bir etki yapacak merakla bekliyorum :)

Şu 1 diyelim.. Hoşgeldin aslan.

Vay vay vay :) Hoşegelmiş Selçuk iyi transfer.. Yerliler den aldığımız katkıyı sorgularken iyi oldu bu..

Hayırlı olsun YILIN TRANSFERİ.

Hayırlı olsun..... Devamını bekliyoruz.....

Selçuk Hemşehrim hoş geldin..Nice zaferlere..Varan1 kapak1...

şu 2 :) (1 elmander) :)

Kurdeşen döktüm kaç gündür. sonunda...

Sahanın ortasına çömse malum isimlerden daha büyük fayda sağlar.Hayırlı olsun çok iyi oldu bu.

selçuk resmi siteden açıklandı

Süper transfer. En çok gelmesini istediğim oyuncuydu kendisi. Sezer'i de alırsak tadından yenmez.

Bu arada Fenerbahçe'den açıklama bekliyorum Selçuk'la ilgilenmiyorduk diye. :)

Hayırlı olsun...

Daha önce ifade ettiğim gibi Drogba´dan daha önemli bir transfer benim gözümde. Umarım gelişiyle taraftarda yarattığın olumlu havayı göstereceğin başarımla pekiştirir.

Hayırlı olsun.Çok mükemmel bir transfer.Transferde emeği geçen herkese teşekkürler.Bu transferle birlikte hedefimizin tekrar şampiyonluk olduğunu ve Galatasaray adının hala var olduğunu ve ölmediğini görmüş olduk.Hemde Avrupa'ya bile gidemediğimiz bu yılda.Kallström'ü de yanında görmek isteriz. :)

Çok çok önemli bir transfer hem bizim hem Selçuk için. Selçuk bize gelerek akıllı davrandı, bizde artık uzun yıllar sonra adam akıllı bir orta saha izleyeceğiz gibi.

Hayırlı, uğurlu olsun.

Geri