• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Serhat Çetin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Murat İnal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Puanları 0
Çözümler 0
@Murat İnal
D. Tarihi : 23-02-1986
D. Yeri : EMİNÖNÜ
Uyruğu : T.C.
Pozisyon : 2
Boy: 1.98
Kilo: 94

gerçekten iyi savunmacı ama halil hocanın gazabına uğramışa benziyor

Neden rotasyonda düşünülmez anlamam.Çok daha fazla katkı yapmasını bekliyordum.

iyi savunmacı halil hoca snki ona takmış gibi...

SONSUZA KADAR GALATASARAY!!!

ŞEREFTİR SENİN RENGİNE ÖLMEK
ANDIMDIR SENİ KEFEN DİYE ÖRTMEK

son maçlarda daha çok göze çarpıyor..

Hırpalayıcılığıyla özellikle son darbeyi vurmamızı gerektiren anlarda çok iş yapıyor.Dün topu Kambalaya kaptırdıktan sonra kaptırdığı topu geri çalması maçı bitiren pozisyondu.

üzerindeki forma ona çok yakıiyor!!!!!!! :okey

Serhatın en az 15-20 dakika alması gerekiyor.
Dixonı çok iyi tamamlıyor bana göre.
Önde Serhat arkada Fatihin savunmada Dixonun hücumda iyi olduğu hiçbir maçı kaybetmeyiz.

ama zmana e sureye ihtiyacı var serhatın bunu elde ettimi cokk iyi bir oyuncu olucak

İtalyada yapılacak olan ümit milli takımın katılacağı özel turnuvaya davet edilmiş.
Başarılar Serhat.

Srehata tebrikler.
Umarım elimizi çabuk tutup bu oyuncuyu da takımımızda tutarız.

vayy super olmus ama isalla forma bulur

Şu anda Ümit Milli takımda 6. adam rolünde ve maç sonunda sahada kalıyor yani İziç'in tam güvenini sağlamış durumda.

İddialı takımlarda Serhat gibi askerler kesinlikle olmalı, bu adamlar takımı bir arada tutar, çimento görevi görürler. Savaşçı ruuhu, oldukça atlet vücuduyla hem 2 hem de 3 oynayabiliyor, uzunlara da çok iyi assitler yaptığını görüyoruz şampiyonada, top da taşıyabiliyor yani. Sonuçta süper bir yetenek değil ama her takıma lazım elemanlardan. Umarım yeni sezonda da izleriz Hadley'nin yedeği olarak.

admin abizlerimizin girişte yazdığına göre takımda kalmış,işallah doğrudur admin abilerimizin haberine güveniyorum

Bence kalması hayırlı olmuş. Sağlam oyuncu daha da pişecek.

maalesef büyük bi gafletle elimizden kaçrıdığımız tblnin en iyi savunmacılarından genç ve ayrıca gidişiyle 3 numarada sıkıntı çekicez özellikle savunmada ve pis işler diye tabir edilen oyunun istatistiklere yansımayan bölümünde

Bence 3 numaraya iki yabancı alınacağı için Serhat serbest bırakıldı.Ama takıma Tolga'dan daha yararlı olurdu. :(

Korktuğumuz başımıza gelmedi ve Serhat bugün sözleşme imzaladı.Yapbozun önemli parçalarından biri olacak önümüzdeki sezon.

koch' Alıntı:
Korktuğumuz başımıza gelmedi ve Serhat bugün sözleşme imzaladı.Yapbozun önemli parçalarından biri olacak önümüzdeki sezon.
obaaaaaaaaaaaaa manyaqsın dostum :okey :okey :okey

süper haber. Serhat'ın takımda kalması çok sevindirici :atki

Geri