E
Erdal Can İçelli
Misafir
Çok merak ediyorum Süper Kupa finali nasıl yapılacak ? Bence Metris Ceza Evinde düzenlensin ne de olsa başkanlar teknik direktörler yöneticiler hepsi orada onlara da moral olur.
Şike var ama cezası yok..Neredeyse bir de ödül verecekler..Bekliyorum tek şike yapmayan takım olan Galatasaraya bu yüzden ceza verilmesini..
Bu konuyu bende merak ediyorum, hakikaten hazir eldeymisken basketbola da bir el atsalar ne güzel olur, aksi taktirde sevgili Turgay Demirel abimiz, bu moralsizlikte FB´yi yine sampiyon yapmak icin ne gerekirse yapacaktir.Trajikomik bir hale düşüyor bazı Fenerbakçeliler gerçekten. Özellikle bizim sloganlarımız çalma konularında.
Basketbola da bir el atarlar umarım. Futboldan çok daha fazla çirkinlikler çıkacağına eminim, hatta şu anda Demirel' in büyük bir korku içinde olduğunu düşünüyorum.
Saygılar.
Süper kupa gittigidiyordan açık arttırma usulü ile yapılacakmışÇok merak ediyorum Süper Kupa finali nasıl yapılacak ? Bence Metris Ceza Evinde düzenlensin ne de olsa başkanlar teknik direktörler yöneticiler hepsi orada onlara da moral olur.
Hangi yürüyüs?Kulüp, Pazar günkü destek yürüyüşünü iptal edin demiş.
Hangi yürüyüs?