• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Şike Operasyonu!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Murat Temur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 4:30
Çok merak ediyorum Süper Kupa finali nasıl yapılacak ? Bence Metris Ceza Evinde düzenlensin ne de olsa başkanlar teknik direktörler yöneticiler hepsi orada onlara da moral olur.

Şike var ama cezası yok..Neredeyse bir de ödül verecekler..Bekliyorum tek şike yapmayan takım olan Galatasaraya bu yüzden ceza verilmesini..

Toplumun genel düzenini bozduğumuz, genel kanıya uymadığımız, şike yapmadığımız için ben de bir ceza almamızı bekliyorum.

Trajikomik bir hale düşüyor bazı Fenerbakçeliler gerçekten. Özellikle bizim sloganlarımız çalma konularında.

Basketbola da bir el atarlar umarım. Futboldan çok daha fazla çirkinlikler çıkacağına eminim, hatta şu anda Demirel' in büyük bir korku içinde olduğunu düşünüyorum.

Saygılar.
Bu konuyu bende merak ediyorum, hakikaten hazir eldeymisken basketbola da bir el atsalar ne güzel olur, aksi taktirde sevgili Turgay Demirel abimiz, bu moralsizlikte FB´yi yine sampiyon yapmak icin ne gerekirse yapacaktir.

Çok merak ediyorum Süper Kupa finali nasıl yapılacak ? Bence Metris Ceza Evinde düzenlensin ne de olsa başkanlar teknik direktörler yöneticiler hepsi orada onlara da moral olur.
Süper kupa gittigidiyordan açık arttırma usulü ile yapılacakmış :)

Bu sene baskette tarih yazalım, yüroligi yunanlara bırakmayalım gibi bir tezahurat bekliyorum fenerden.

Açıkcası Metris Cezaevispor manyak bir kadro kurdu :)
Başkan, Asbaşkan derken...
Teknik direktör de üç büyüklerden...
Forvet İbrahim ve İskender ile sağlam...Bir de tecrübeli Karan var...
Kaleci yetersiz gibiydi, Serdar'ı da alırlarsa kalede emin ellerde olur...
Yabancı oyuncu ise almayacaklar galiba ...
Defansa da bir-iki takviye ileiyi bir kadroları olur...
Birkaç tane de hakem alırlarsa şampiyon bile olurlar...
.........
Birazda gülelim :)

Süper kupayı kimse merak etmesin. Metris cezaevinin çok süper sahası var. Halis çimenden. Yalnız onlar ordada rahat durmaz. Gardiyanlarla adam ayartmaya kalakarlar ama delikanlı bi gardiyana denkgelirse, vurur copu kaba etlerine yermisin yemezmisin...

Bu Fenerbahçelilerin %90'ı özel üretim, oturup bir şeyler konuşman imkansız bu konularda. Anlamıyorum hangi kafayla yaşıyorlar, ne kullanıyorlar?

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Ziraat Türkiye Kupası'nı aklanana kadar geri verme kararı aldıklarını söyledi

kaynak :Ntvspor

Helal olsun Yıldırım Demirören

Gerekeni ve en doğrusunu yaptı suçlular veya suçsuzlar ama şu yaptıkları hareket on numara.Beşiktaş taraflarını da tebrik ederim bu görüşü savunup başkanın arkasında durdular.

Kimi arsız, haysiyetsiz, görmemiştir, yapışır kupaya. Kimi de şaibeyi kaldıramaz, hakkımız olduğu kanıtlanana kadar alın sizde dursun der. BJK şike yapmışsa, kupayı haksız yollardan kazanmışsa, cezasını çekecektir. Ama her durumda yaptıkları şu hareket, takdir toplayacaktır. Olması gereken budur.

Ruh der ki Haksızlılara boyun eğme, Ezilme, Susma, Böyle gelmiş böyle gider deme, Korkma, Hakikati söyle...
Ruh der ki Öncü ol, Sesini yükselt, Masaya yumruğunu vur, Ezilenlerin umudu ol, Gerekirse herkezi karşına al ama doğrudan sapma...
Ruh der ki GALATASARAY'LI olmak ne büyük meziyet!

Ulan bjk dediğimiz takım 5 yılda bir belki şampiyon olur arada sırada olsa aldığı tek kupada Türkiye Kupası olan bir takım. Bu adamlar adları şikeye karıştı diye kupayı iade edebiliyorsa benim diyecek sözüm yok gerçekten.

Uğur kardeşiminde dediği gibi fb'lilerin çoğu özel üretim sayı ile yollanmış adamlar çok ayrı bir kafayla yaşıyorlar.Ben o frekansı yakalayamıyorum şahsen.

BJK bu taraftarının desteini almış,başkanın adı bu olaylara bulaşmamışken bizim safımızda yerlerini almalılar bence.

tebrikler Beşiktaş.

Bir yerde şike yaptıklarını yöneticileri hapiste olmasına rağmen kabul etmeyen salaklar topluluğu bir yerde şike yapan yöneticilerini yuhlayan kupanın geri verilmesini isteyen beşiktaş taraftarı helal olsun diyorum .

UEFA TFF yetkililerini Cenevre'ye çağırmış. Hadi bakalım bize koyduğu postayı UEFA'ya da koysun görelim.

Belki biraz bel altı ama Federasyon'a cuk oturuyor:
"... korkusu başa bela!"

Cesur davranamadılar şimdi daha beter durumdalar. Memoş çark etti ama artık listeler gitti UEFA'ya.
Eğer ceza alırsak bunun hesabını kime nasıl verecekler çok merak ediyorum.

Kulüp, Pazar günkü destek yürüyüşünü iptal edin demiş.

Serdar Adalı'nın istifa etmesi mantıklı kovulması yerine.. Bakalım Tayfur'un akıbeti ne olacak, dün 1 haftalık hukuki süreç içinde belli olacak deniyordu

Geri